Mikrovågsugnar

    Smeg - classica - inbyggd mikrovågsugn fmi325x

    PRODUKTKOD: FMI325X

    9 740,00 kr
    Inkl. moms
    Mikrovågsugn från Smeg med grillfunktion.

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - Classica - Inbyggd mikrovågsugn FMI325X - Rostfritt stål

    Denna Smeg mikrovågsugn är den perfekta kompletteringen till ditt kök. Med en stilfull design i rostfritt stål kommer den att passa in i vilken köksinredning som helst. Den inbyggda funktionen gör det möjligt att enkelt integrera den i ditt kök.

    Funktioner:

    Roterande tallrik: Mikrovågsugnen har en roterande tallrik, vilket hjälper till att fördela värmen jämnt för att ge bästa möjliga matlagningsresultat.

    Automatisk tillagning: Med den automatiska tillagningsfunktionen kan du enkelt välja rätt inställningar för olika typer av mat. Detta gör att du kan laga mat enkelt och bekvämt utan att behöva experimentera med inställningar.

    Display: Mikrovågsugnen är utrustad med en tydlig och lättläst display. Detta gör det enkelt att välja önskade inställningar och program.

    Grillfunktion: Med grillfunktionen kan du enkelt och smidigt laga mat med en härlig grillad yta. Perfekt för att tillaga kött, fisk eller grönsaker.

    Kvartsgrill: Kvartsgrillen ger en jämn och kraftfull grillningseffekt, vilket ger bästa möjliga resultat vid grillning av mat.

    Upptiningsfunktion: Mikrovågsugnen har en praktisk upptiningsfunktion som hjälper till att snabbt och effektivt tina upp frysta livsmedel. Du kan snabbt och enkelt få fram mat som är perfekt för att tillaga.

    Effekt (max): 900 W

    Grilleffekt: 1000 W

    Med Smeg - Classica - Inbyggd mikrovågsugn FMI325X kan du laga mat med stil och enkelt. Den erbjuder alla de funktioner du behöver för att tillaga mat på ett bekvämt sätt. Lägg till den här eleganta mikrovågsugnen i ditt kök och njut av enastående resultat och enkel användning.

    Produkt
    Märke
    Smeg
    Modellnamn
    Smeg FMI325X Rostfritt stål
    Mått
    Höjd
    37.8 cm
    Djup
    37.7 cm
    Bredd
    51.5 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Specifikationer
    Grilleffekt
    1000 W
    Placering
    Inbyggd
    Effekt (max)
    900 W
    Volym
    25.0 L
    Egenskaper
    Automatisk tillagning, Display, Grill, Kvartsgrill, Roterande tallrik, Upptiningsfunktion
    Storlek
    Mellanstor
    Roterande tallrik
    Ja

    16 Produkter från samma kategori: