Mikrovågsugnar

    Franke FMW 250 CR2 G BK Svart glas

    PRODUKTKOD: 131.0391.304

    6 745,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning:

    Franke FMW 250 CR2 G BK Svart glas

    Den Franke FMW 250 CR2 G BK är en stilfull och funktionell mikrovågsugn med en elegant svart glasfinish. Denna integrerade mikrovågsugn har en sidöppning, vilket ger en smidig och enkel tillgång till ugnen.

    Effekt

    Med en max effekt på 900 W, är denna mikrovågsugn kraftfull och snabb. Den kan enkelt värma upp dina rätter och ge dig perfekt resultat varje gång.

    Storlek

    Med en bredd på 595 mm, en djup på 400 mm och en höjd på 388 mm, är denna mikrovågsugn i en mellanstorlek som passar perfekt i nästan alla kök. Dess kompakta design gör att den enkelt kan integreras i din köksskåp eller vägg.

    Funktioner

    Denna mikrovågsugn har en ugnsvolym på 25 liter, vilket ger tillräckligt med utrymme för att värma upp maträtter av olika storlekar. Den har också en grillfunktion för att ge dina rätter en härlig och knaprig yta.

    Medan denna mikrovågsugn inte har en roterande tallrik, kan du vara säker på att dina rätter fortfarande kommer att bli jämnt uppvärmda tack vare den kraftfulla mikrovågsstrålningen.

    Installation

    Denna mikrovågsugn har ett nischmått på 560 mm, vilket gör den kompatibel med de flesta standardköksskåp. Installationen är snabb och enkel och du kommer snart att kunna njuta av bekvämligheten med en kraftfull mikrovågsugn som passar perfekt i din köksdesign.

    Sammanfattningsvis ger Franke FMW 250 CR2 G BK dig möjligheten att enkelt värma upp dina måltider med kraft, stil och bekvämlighet. Den eleganta svarta glasfinishen smälter sömlöst in i ditt köksdesign och gör det till en perfekt tillägg till ditt kök.

    Mått
    Djup
    400 mm
    Bredd (nischmått)
    560 mm
    Höjd
    388 mm
    Bredd
    595 mm
    Specifikationer
    Placering
    Integrerad
    Grillfunktion
    Ja
    Lucköppning
    Åt sidan
    Ugnsvolym
    25 liter
    Varmluft
    Nej
    Storlek
    Mellanstor
    Roterande tallrik
    Nej
    Max effekt mikrovågsugn
    900 W

    16 Produkter från samma kategori: