Mikrovågsugnar

    TEKA ML 8220 BIS L Mikrovågsugn 39 cm London Tegelbrun

    PRODUKTKOD: ML 8220 BIS L LONDON BRICK BROWN

    9 575,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    TEKA ML 8220 BIS L Mikrovågsugn 39 cm London Tegelbrun

    TEKA ML 8220 BIS L är en elegant och funktionell mikrovågsugn i en vacker London Tegelbrun färg. Den integrerade designen gör att den smälter sömlöst in i ditt köksinredning.

    Färg och placering

    Den grå/antracitfärgade ytan på TEKA ML 8220 BIS L ger en modern och sofistikerad touch till ditt kök. Den är designad för att monteras i en inbyggd plats i ditt kök, vilket ger en snygg och strömlinjeformad look.

    Storlek

    Med sin kompakta storlek är TEKA ML 8220 BIS L perfekt för mindre kök där utrymmet är begränsat. Trots sin lilla storlek har den en generös ugnsvolym på 22 liter, vilket gör det möjligt att tillaga en mängd olika rätter utan problem.

    Funktioner

    En användbar funktion i TEKA ML 8220 BIS L är ångkokning, vilket ger dig möjlighet att tillaga hälsosamma och smakrika måltider. Genom att använda ånga bevaras näringsämnen och smaker i maten på bästa sätt.

    Grillfunktion

    TEKA ML 8220 BIS L kommer också med en grillfunktion, vilket ger dig möjlighet att ge dina rätter en krispig och gyllenbrun yta. Grillen kan användas ensam eller kombineras med mikrovågsfunktionen för att snabbt tillaga maten.

    Roterande tallrik

    En av de unika egenskaperna hos TEKA ML 8220 BIS L är att den inte har en roterande tallrik. Istället använder den en speciell teknik för att säkerställa att maten värms jämnt och effektivt, utan att behöva rotera tallriken.

    Varmluft

    TEKA ML 8220 BIS L har tyvärr ingen varmluftsfunktion. Detta innebär att du inte kan använda den för att baka eller tillaga mat med varmluft. Men med de andra funktionerna kan du fortfarande njuta av snabb och enkel matlagning.

    Kort sagt, TEKA ML 8220 BIS L är den perfekta mikrovågsugnen för de som söker en kompakt och stilren design, samtidigt som man erbjuds en mängd funktioner för att tillaga en mängd olika rätter. Med ångkokning och grillfunktion kan du skapa hälsosamma och goda måltider på nolltid. Dessutom behöver du inte oroa dig för att rotera tallriken, vilket gör det ännu enklare att använda den här mikrovågsugnen. Även om den inte har varmluftsfunktion får du ändå en mångsidig och pålitlig matlagningserfarenhet.

    Design
    Färg
    Grå/Antracit
    Specifikationer
    Storlek
    Liten
    Roterande tallrik
    Nej
    Grillfunktion
    Ja
    Placering
    Integrerad
    Varmluft
    Nej
    Funktioner
    Ångkokning
    Ugnsvolym
    22 liter

    16 Produkter från samma kategori: