Mikrovågsugnar

    Gorenje BMI201AG1X Inbyggd mikrovågsugn

    PRODUKTKOD: BMI201AG1X

    2 994,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Gorenje BMI201AG1X Inbyggd mikrovågsugn

    Denna elegant designade Gorenje BMI201AG1X Inbyggd mikrovågsugn är det perfekta tillskottet till ditt kök. Med sin rostfria stål- och kromfinish kommer den inte bara att ge ditt kök en modern touch, utan den har också många praktiska funktioner.

    Färg

    Denna mikrovågsugn är tillgänglig i en elegant rostfritt stål/kromfärg, vilket gör den enkel att matcha med din övriga köksinredning.

    Placering

    Denna mikrovågsugn är integrerad, vilket innebär att den kan byggas in i din köksskåp eller kökshylla för en smidig och platsbesparande lösning.

    Storlek

    Med sin kompakta design är denna mikrovågsugn perfekt för kök med begränsat utrymme. Den har en ugnsvolym på 20 liter, vilket är tillräckligt för att värma upp mat eller tillaga mindre rätter.

    Grillfunktion

    En av de praktiska funktionerna i denna mikrovågsugn är grillfunktionen. Med grillfunktionen kan du enkelt ge dina rätter en extra krispighet och gyllenbrun yta.

    Roterande tallrik

    Denna mikrovågsugn kommer inte med en roterande tallrik, vilket gör det enkelt att använda stora eller ovala formar och tallrikar utan att behöva oroa dig för att de inte ska få plats.

    Varmluft

    Denna mikrovågsugn har ingen varmluftfunktion, vilket innebär att den inte kan användas för att baka eller tillaga mat med varmluft. Den är främst avsedd för uppvärmning av mat och enklare matlagning.

    Sammanfattningsvis är Gorenje BMI201AG1X Inbyggd mikrovågsugn en stilren och praktisk mikrovågsugn med grillfunktion. Dess kompakta design och integrerade placering gör den lämplig för kök med begränsat utrymme. Med denna mikrovågsugn kan du enkelt värma upp mat eller tillaga mindre rätter snabbt och effektivt.

    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Roterande tallrik
    Nej
    Grillfunktion
    Ja
    Placering
    Integrerad
    Varmluft
    Nej
    Ugnsvolym
    20 liter
    Storlek
    Liten

    16 Produkter från samma kategori: