Mikrovågsugnar

    Smeg - linea - sf4102mn inbyggd mikrovågsugn

    PRODUKTKOD: SF4102MN

    18 294,00 kr
    Inkl. moms
    Mikrovågsugn, höjd 45 cm, 5 matlagningsfunktioner, nettovolym: 40 l

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - linea - sf4102mn inbyggd mikrovågsugn

    En stilren och funktionell mikrovågsugn

    Smeg - linea - sf4102mn är en inbyggd mikrovågsugn som erbjuder både stil och funktion i ditt kök. Med dess eleganta svarta färg passar den perfekt in i alla moderna köksinredningar. Dess inbyggda design gör att den tar minimalt med plats och ger ett snyggt och enhetligt utseende.

    Storlek och volym

    Denna mikrovågsugn är stor i storlek med sina mått på 46.0 cm i bredd, 41.0 cm i djup och 21.0 cm i höjd. Med en volym på 40.0 L kan du enkelt tillaga större portioner eller värma upp flera rätter samtidigt.

    Flera praktiska funktioner

    Smeg - linea - sf4102mn är utrustad med flera användbara funktioner för att göra matlagningen enklare och mer bekväm. Den har en automatisk tillagningsfunktion som gör det möjligt att enkelt välja rätt inställning för olika rätter. Dess display visar tydligt valda inställningar och aktuell tid. Dessutom har den en grillfunktion som ger möjlighet till att tillaga mat med en härlig krispig yta. Mikrovågsugnen har även en klocka och en praktisk upptiningsfunktion för att snabbt tina upp frysta livsmedel.

    Hög effekt och grillfunktion

    Med en maximal effekt på 1000 W kan den här mikrovågsugnen snabbt och effektivt värma upp maten. Den har även en grillfunktion med en effekt på 1500 W, vilket ger dig möjligheten att tillaga mat med en perfekt krispighet på toppen.

    Med Smeg - linea - sf4102mn inbyggd mikrovågsugn får du både praktiska funktioner och en stilren design. Den är perfekt för att underlätta matlagningen och ge ditt kök en modern touch. Köp den idag och börja njut av bekvämligheten med en inbyggd mikrovågsugn.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg SF4102MN Svart
    Märke
    Smeg
    Mått
    Bredd
    46.0 cm
    Djup
    41.0 cm
    Höjd
    21.0 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Volym
    40.0 L
    Effekt (max)
    1000 W
    Storlek
    Stor
    Egenskaper
    Automatisk tillagning, Display, Grill, Klocka, Upptiningsfunktion
    Placering
    Inbyggd
    Grilleffekt
    1500 W

    16 Produkter från samma kategori: