Integrerade kyl/frys

    Liebherr - inbyggt kylskåp peak irbd 4571 biofresh

    PRODUKTKOD: IRBD4571

    21 564,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Dörröppning: Höger
    • Omhängningsbar dörr: Ja

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Liebherr - inbyggt kylskåp peak irbd 4571 biofresh

    Det Liebherr inbyggda kylskåp peak irbd 4571 biofresh är den perfekta lösningen för att behålla dina livsmedel färska och välorganiserade. Detta integrerade kylskåp har en modern och stilren design som smälter in perfekt i köket.

    Funktioner:

    BioFresh-teknik:

    Med Liebherr irbd 4571 biofresh kylskåp kan du förlänga hållbarheten på dina färska livsmedel. Den innovativa BioFresh-tekniken skapar ett optimalt klimat för att bevara frukt, grönsaker, kött, fisk och mejeriprodukter längre. Detta hjälper till att minska matsvinn och ger dig möjlighet att njuta av färska och näringsrika livsmedel längre.

    Omhängningsbar dörr:

    Detta inbyggda kylskåp har en omhängningsbar dörr, vilket innebär att du kan välja om den ska öppnas till höger eller vänster. Det ger dig flexibilitet när det gäller att anpassa kylskåpet till dina köksskåp och layout.

    Hög kvalitet och pålitlig:

    Liebherr är känt för att tillverka kylskåp och vitvaror av hög kvalitet. Det inbyggda kylskåpet peak irbd 4571 biofresh är inget undantag. Tillverkat med omsorg och precision, kan du lita på att detta kylskåp kommer att hålla dina livsmedel kalla och fräscha under lång tid.

    Modern design:

    Med sin moderna och stilrena design passar Liebherr irbd 4571 biofresh kylskåp perfekt in i vilket kök som helst. Med en elegant frontpanel och diskreta handtag blir detta kylskåp en sofistikerad och smakfull tillägg till ditt kök.

    Sammanfattningsvis är Liebherr inbyggt kylskåp peak irbd 4571 biofresh den ultimata lösningen för att bevara dina livsmedel färska och organiserade. Med sina avancerade funktioner och design i toppklass är detta kylskåp ett utmärkt val för alla som prioriterar kvalitet och stil i sitt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr Einbaukühlschrank IRBd 4571-20
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Integrerade kylskåp
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Omhängningsbar dörr
    Ja

    16 Produkter från samma kategori: