Integrerade kyl/frys

    Smeg - universal - inbyggd kyl och frys c8194tne

    PRODUKTKOD: C8194TNE

    22 222,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Dörr(ar) omhängbara: Nej
    • Paket: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg - universal - inbyggd kyl och frys c8194tne

    Allmänna egenskaper

    Den inbyggda kyl- och frysenheten Smeg - Universal - c8194tne är den perfekta lösningen för att hålla dina livsmedel fräscha och välorganiserade. Denna enhet har en imponerande kombination av funktioner och estetik, och kommer att bli ett stilfullt tillskott till ditt kök.

    Omhängbara dörrar

    En unik funktion hos denna kyl- och frysenhet är dess omhängbara dörrar. Detta ger dig möjligheten att anpassa enheten efter ditt köks layout och preferenser. Du kan enkelt ändra vilken sida dörrarna öppnas på för att passa din arbetsström och användarpreferenser.

    Paketsystem

    Smeg - Universal - c8194tne kommer inte med ett paketsystem. Detta ger dig flexibiliteten att organisera dina livsmedel och förvaringsbehov på det sätt som fungerar bäst för dig.

    Design och stil

    Utöver dess funktionalitet erbjuder Smeg - Universal - c8194tne också en elegant design. Dess stilrena och moderna utseende kommer att ge ditt kök en sofistikerad touch. Enheten är tillverkad av högkvalitativa material och har en robust konstruktion som gör den både hållbar och pålitlig.

    Sammanfattning

    Smeg - Universal - inbyggd kyl och frys c8194tne är den perfekta enheten för att hålla dina livsmedel fräscha och välorganiserade. Med omhängbara dörrar kan du anpassa enheten efter ditt köks layout och preferenser. Dess stilrena design kommer att ge ditt kök en sofistikerad touch. Med denna kyl- och frysenhet får du både funktionalitet och stil i ett.
    Specifikationer
    Paket
    Nej
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: