Integrerade kyl/frys

    Liebherr - inbyggd kylskåp icbc 5182 peak biofresh smartfrost

    PRODUKTKOD: ICBC5182

    47 887,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Färg: Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    • Frysens stjärnklass: 4
    • Utförande: Kyl över frys
    • Dörröppning: Höger

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - inbyggd kylskåp icbc 5182 peak biofresh smartfrost

    Liebherr - inbyggd kylskåp icbc 5182 är en imponerande apparat som erbjuder högsta kvalitet och prestanda. Med sin eleganta design och imponerande funktioner är det en perfekt lösning för ditt kök. Kylskåpet är utrustat med Peak- och BioFresh-teknik för att säkerställa att dina livsmedel förvaras perfekt i optimala temperaturer och fuktighetsnivåer.

    Funktioner:

    1. BioFresh-teknik

    Detta kylskåp är utrustat med Liebherrs innovativa BioFresh-teknik, som är designad för att förvara dina färska livsmedel i optimala förhållanden. Med BioFresh-facken kan du förvara fisk, kött, frukt och grönsaker i separata zoner med individuell temperaturkontroll. Detta hjälper till att hålla livsmedlen fräscha och behålla sina näringsämnen längre.

    2. Peak-teknik

    Den avancerade Peak-tekniken gör att detta kylskåp kan kyla ner stora mängder mat på kort tid. Detta är särskilt användbart när du lägger in många varma livsmedel samtidigt, som efter en stor shoppingrunda eller när du ordnar mat för en fest. Peak-tekniken hjälper till att snabbt nå och bibehålla den önskade temperaturen och skyddar din mat från att tina upp eller förlora sin kvalitet.

    3. SmartFrost-teknik

    Liebherrs SmartFrost-teknik hjälper till att minska frosten och isbildningen i kylskåpet. Detta gör rengöringen enklare och minskar även energiförbrukningen. Du behöver inte längre avfrosta kylskåpet lika ofta och dina livsmedel förblir fräscha längre.

    4. Justerbara hyllor och lådor

    Detta kylskåp har justerbara hyllor och lådor, vilket gör det enkelt att anpassa förvaringsutrymmet efter dina behov. Du kan enkelt flytta och justera hyllor och lådor för att passa olika storlekar på dina livsmedel och för att maximera utnyttjandet av utrymmet.

    5. Energisnål

    Detta kylskåp har en energiklassificering som är bland de bästa på marknaden. Det innebär att det är energisnålt och hjälper till att minska din energiförbrukning och därmed även din elräkning. Du kan vara säker på att du gör ett miljövänligt val samtidigt som du får en pålitlig och effektiv produkt.

    Sammanfattningsvis är Liebherr - inbyggd kylskåp icbc 5182 peak biofresh smartfrost en högkvalitativ och pålitlig apparat för att förvara dina livsmedel i optimala förhållanden. Med sina innovativa funktioner och smarta design kommer det att vara en perfekt komplettering till ditt kök och hjälpa till att hålla dina livsmedel fräscha och näringsrika längre.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr ICBC5182 178cm Silver
    Märke
    Liebherr
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Utförande
    Kyl över frys
    Färg
    Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    Specifikationer
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Teknisk specifikation
    Frysens stjärnklass
    4

    16 Produkter från samma kategori: