Integrerade kyl/frys

    Liebherr - inbyggd kylskåp med biofresh-teknik irbdi 5171

    PRODUKTKOD: IRBDI5171

    43 938,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Placering: Integrerad
    • Dörr(ar) omhängbara: Nej
    • Volym (frysfack): Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - Inbyggt kylskåp med BioFresh-teknik IRBDI 5171

    Placering

    Det här Liebherr-kylskåpet är speciellt designat för att vara integrerat i ditt kök. Med sin eleganta och diskreta design kan det enkelt smälta in i vilken interiör som helst.

    Dörr(ar) omhängbara

    Om du behöver ändra riktningen på dörren eller flytta handtaget så kan du enkelt göra det med det här kylskåpet. Det är en praktisk funktion som gör det enkelt att anpassa kylskåpet efter dina behov och kökets layout.

    Volym (frysfack)

    Det här Liebherr-kylskåpet har ingen separat frysdel. Det är speciellt utformat för att ge optimal lagring av matvaror med hjälp av BioFresh-tekniken. Du kan lagra dina färska livsmedel på ett sätt som bevarar deras smak och kvalitet längre tid.

    Med Liebherr - Inbyggt kylskåp med BioFresh-teknik IRBDI 5171 kan du inte bara få en elegant lösning för att förvara dina livsmedel, utan också njuta av fördelarna med avancerade tekniska funktioner. Din mat kommer att bevaras perfekt och vara redo för att användas när du vill. Med dess omhängbara dörrar kan du enkelt anpassa den till din köksdesign. Investera i detta kylskåp för att ge ditt kök en sofistikerad touch och samtidigt få bästa möjliga förvaringsförhållanden för dina matvaror.

    Specifikationer
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Volym (frysfack)
    Nej
    Placering
    Integrerad

    16 Produkter från samma kategori: