Integrerade kyl/frys

    Electrolux ENT7TF18S - Kyl/frys med bottenfrys 600-serien

    PRODUKTKOD: ENT7TF18S

    11 989,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Electrolux ENT7TF18S - Kyl/frys med bottenfrys 600-serien

    Funktioner:

    Kapacitet och dimensioner:

    Med Electrolux ENT7TF18S får du gott om utrymme för att förvara både kylvaror och frysgods. Med en total kapacitet på XX liter och dimensioner på YY x ZZ x AA cm (Höjd x Bredd x Djup) kan du lagra allt du behöver på ett organiserat sätt.

    Teknik:

    Ent7TF18S är utrustad med den senaste tekniken från Electrolux för att säkerställa att dina livsmedel håller sig fräscha och bevarar sin optimala kvalitet. Den avancerade kyltekniken och bottenfrysen ser till att temperaturen hålls jämn och att fuktigheten bibehålls på rätt nivå.

    Funktionell design:

    Med sin integrerade design passar Electrolux ENT7TF18S perfekt in i ditt kök och smälter harmoniskt in med resten av interiören. Tack vare den eleganta och minimalistiska utformningen blir enheten en snygg och diskret del av köket.

    Enkel användning:

    ENT7TF18S är utrustad med en användarvänlig kontrollpanel som ger dig enkel åtkomst till olika inställningar och funktioner. Du kan ändra temperaturen, välja mellan olika lägen och övervaka enhetens status med bara några knapptryckningar.

    Energisnål:

    Electrolux ENT7TF18S är konstruerad för att vara energieffektiv och hjälper dig att spara pengar på din elräkning. Den är klassad i energiklass A++ vilket innebär att den är mycket energisnål och inte belastar miljön i onödan.

    Justerbar förvaring:

    Det praktiska designen av ENT7TF18S gör att du kan justera hyllorna och facken efter behov. Med smarta lösningar som flyttbara hyllor och justerbara dörrhyllor kan du optimera förvaringsutrymmet och organisera dina livsmedel på det mest effektiva sättet.

    Slutsats:

    Electrolux ENT7TF18S är en pålitlig och effektiv kyl/frys med bottenfrys i 600-serien. Med sin eleganta design, användarvänliga funktioner och energisnåla prestanda ger denna enhet dig allt du behöver för att förvara dina livsmedel på ett smidigt och pålitligt sätt. Oavsett om du behöver förvara en stor mängd varor eller om du bara behöver extra utrymme för att organisera din mat, kommer Electrolux ENT7TF18S att överträffa dina förväntningar.

    Produkt
    Modellnamn
    Electrolux frysskåp ENT7TF18S
    Märke
    Electrolux
    Typ
    Integrerade frysar

    16 Produkter från samma kategori: