Integrerade kyl/frys

    Liebherr - premiumplus biofresh kyl och frys ecbn 6256

    PRODUKTKOD: ECBN6256

    82 499,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Bredd: 91.5 cm
    • Djup: 62.5 cm
    • Höjd: 203.2 cm
    • Hyllor/lådor (kyl): 6 st
    • Hyllor/lådor (frys): 2 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - premiumplus biofresh kyl och frys ECBN 6256

    Denna Liebherr ECBN 6256 PremiumPlus BioFresh NoFrost kyl och frys kombinerar elegans med avancerad teknik. Den har en imponerande nettovolym på 357 liter för kylavdelningen och 114 liter för frysen, vilket ger gott om utrymme för alla dina färska och frysta varor.

    Stil och design

    Liebherr ECBN 6256 finns i flera olika färger att välja mellan, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Du kan enkelt matcha denna kyl och frys kombination med din köksinredning för att skapa en enhetlig look.

    Den har en elegant design med integrerad placering och dubbla dörrar, vilket gör det enkelt att organisera och nå dina matvaror. Med en bredd på 91.5 cm, djup på 62.5 cm och höjd på 203.2 cm tar den inte upp för mycket utrymme i ditt kök.

    Avancerade funktioner

    Denna kyl och frys kombination har en mängd avancerade funktioner som gör det enkelt och bekvämt att använda. Den är utrustad med NoFrost-teknik som förhindrar isbildning i frysen och eliminerar därmed behovet av att manuellt avfrosta den. Detta sparar tid och energi.

    En annan användbar funktion är den öppna dörrvarningen som varnar dig om dörren har varit öppen för länge. Detta hjälper till att spara energi och hålla dina matvaror vid optimal temperatur.

    Liebherr ECBN 6256 har även BioFresh-funktion, vilket ger en optimal lagringstemperatur för färska livsmedel. Detta hjälper till att bevara smak, näringsämnen och färskhet under längre tid.

    Praktiska egenskaper

    Förutom de avancerade funktionerna har denna PremiumPlus kyl och frys kombination också praktiska egenskaper. Den har belysning i kylavdelningen för enkel åtkomst och överblick av dina matvaror.

    Med 6 hyllor/lådor i kylavdelningen och 2 hyllor/lådor i frysen, kan du enkelt organisera dina livsmedel och hitta det du behöver snabbt och enkelt.

    Energiförbrukning

    Liebherr ECBN 6256 har en energiförbrukning på 322.0 kWh/år, vilket gör den till en energieffektiv kyl och frys kombination. Detta sparar inte bara energi, utan minskar också dina elkostnader.

    Konklusion

    Liebherr ECBN 6256 är en premium kyl och frys kombination som erbjuder både stil och avancerade funktioner. Med sin stora nettovolym, praktiska egenskaper och energieffektiva drift, är den perfekt för den moderna köket. Välj din favoritfärg och njut av en bekväm och pålitlig lagring av dina matvaror.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr ECBN 6256 PremiumPlus BioFresh NoFrost Vit
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Höjd
    203.2 cm
    Djup
    62.5 cm
    Bredd
    91.5 cm
    Design
    Hyllor/lådor (kyl)
    6 st
    Dörröppning
    Dubbel
    Färg
    Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    Utförande
    Side-by-side
    Hyllor/lådor (frys)
    2 st
    Specifikationer
    Ljudnivå
    43.0 dB
    Egenskaper
    Belysning kyl, NoFrost, Öppen dörrvarning
    Fryskapacitet pr. dygn
    11.0 kg
    Nettovolym (Frys)
    114.0 L
    Nettovolym (Kyl)
    357.0 L
    Placering
    Integrerad
    Is- & Vattendispenser
    Utan
    Energiförbrukning (kWh/år)
    322.0 kW/h
    Teknisk specifikation
    Säkerhet vid strömavbrott
    40.0 tim

    16 Produkter från samma kategori: