Integrerade kyl/frys

    Smeg - universal - under disk inbyggd kylskåp u4c082f

    PRODUKTKOD: U4C082F

    12 845,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Dörr(ar) omhängbara: Nej
    • Design: Minikylskåp
    • Volym: 106 liter
    • Volym (frysfack): Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - universal - under disk inbyggd kylskåp u4c082f

    Smeg - universal - under disk inbyggd kylskåp u4c082f är en elegant och praktisk lösning för att hålla dina livsmedel kylda. Med sin minikylskåpsdesign och en volym på 106 liter passar det perfekt för mindre kök eller för att komplettera ditt huvudkylskåp.

    Dörr(ar) omhängbara

    En av de praktiska funktionerna hos Smeg - universal - under disk inbyggd kylskåp u4c082f är dess omhängbara dörr(ar). Det innebär att du kan justera dörröppningen för att passa dina behov och placeringen av kylskåpet. Detta gör det möjligt att anpassa kylskåpet till olika kökslayouter och ger dig större flexibilitet vid placeringen av kylskåpet.

    Design Minikylskåp

    Detta kylskåp har en minikylskåpsdesign, vilket innebär att det har en kompakt och smidig storlek som passar perfekt för mindre utrymmen. Detta gör det till en utmärkt lösning för till exempel studentlägenheter, kontor eller gästrum. Trots sin mindre storlek har kylskåpet fortfarande en rymlig volym på 106 liter, vilket ger gott om plats för att förvara dina matvaror.

    Volym

    Med en volym på 106 liter erbjuder Smeg - universal - under disk inbyggd kylskåp u4c082f tillräckligt med utrymme för att förvara dina matvaror i. Det finns tillräckligt med plats för att kyla ner dina dagligvaror, drycker och tilltugg. Volymen är optimerad för att maximera utrymmet i det kompakta kylskåpsdesignen, vilket gör det till en funktionell och praktisk lösning för att hålla dina livsmedel fräscha och kylda.

    Volym (frysfack)

    Smeg - universal - under disk inbyggd kylskåp u4c082f har ingen volym för frysfacket. Detta gör det till en renodlad kylskåpslösning för att hålla dina matvaror kalla och fräscha. Om du behöver frysförvaring kan du komplettera med en separat fryslåda eller hitta en modell som inkluderar frysfacksfunktioner.

    Med Smeg - universal - under disk inbyggd kylskåp u4c082f får du en stilren och praktisk lösning för att hålla dina livsmedel kylda. Med sin omhängbara dörr(ar), minikylskåpsdesign och en volym på 106 liter erbjuder det tillräckligt med utrymme och flexibilitet för att passa dina behov. Komplettera ditt kök med detta smidiga kylskåp för att hålla dina matvaror fräscha och kylda.

    Specifikationer
    Volym (frysfack)
    Nej
    Volym
    106 liter
    Design
    Minikylskåp
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: