Integrerade kyl/frys

    Liebherr - kyl- och frysdisk med easyfresh och nofrost-system icnse 5123 plus

    PRODUKTKOD: ICNSE5123

    22 222,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Frysens stjärnklass: 4
    • Utförande: Kyl över frys

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - Kyl- och frysdisk med EasyFresh och NoFrost-system

    Produktbeskrivning

    Liebherr ICNSe 5123 Plus är en kyl- och frysdisk som kombinerar bekväm och effektiv kylning med innovativa funktioner, vilket gör det till en utmärkt lösning för att hålla dina livsmedel fräscha och välorganiserade.

    EasyFresh-system

    En av de mest imponerande funktionerna i Liebherr ICNSe 5123 Plus är det unika EasyFresh-systemet. Detta innovativa system ger dig möjlighet att ha olika temperaturzoner i kyl- och frysdelen av diskmaskinen. Det innebär att du kan ha kylda och frysta livsmedel i samma enhet utan att påverka varandra.

    Med EasyFresh kan du enkelt anpassa temperaturerna för att passa dina specifika behov och för att maximera hållbarheten och friskheten hos dina livsmedel. Detta gör det också lätt att organisera och hitta dina livsmedel snabbt och enkelt.

    NoFrost-system

    En annan viktig funktion i Liebherr ICNSe 5123 Plus är NoFrost-systemet. Detta avancerade system förhindrar isbildning i både kyl- och frysfacken, vilket eliminerar behovet av avfrostning. Detta sparar inte bara tid och energi, utan gör också att dina livsmedel förvaras i optimala förhållanden och behåller sin smak och textur längre.

    Stjärnklass 4

    Liebherr ICNSe 5123 Plus har en stjärnklass på 4 för frysfacket. Det innebär att den kan frysa matvaror till - 18 °C och är lämplig för långvarig lagring. Den höga fryskapaciteten och förmågan att snabbt frysa mat gör den perfekt för att bevara dina favoritlivsmedel under lång tid.

    Med sin stilrena design och robusta konstruktion är Liebherr ICNSe 5123 Plus en pålitlig och praktisk kyl- och frysdisk som kommer att passa perfekt i ditt kök. Den är enkel att använda och erbjuder en mängd funktioner som kommer att underlätta din vardag.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr ICNSe 5123-20 Plus Weiß
    Märke
    Liebherr
    Design
    Utförande
    Kyl över frys
    Teknisk specifikation
    Frysens stjärnklass
    4

    16 Produkter från samma kategori: