Integrerade kyl/frys

    Liebherr - kyl- och frysdisk med easyfresh och nofrost-system icnc 5123 plus

    PRODUKTKOD: ICNC5123

    25 512,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Utförande: Kyl över frys
    • Spänning: 230 V (220-240 V)
    • Dörröppning: Höger
    • Egenskaper: Belysning kyl, Glashyllor, LED-belysning, Öppen dörrvarning

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning:

    Liebherr - Kyl- och frysdisk med EasyFresh och NoFrost-system ICNc 5123 Plus

    Kyl över frys

    Denna kyl- och frysdisk är idealisk för att hålla dina livsmedel fräscha och bekvämt tillgängliga. Med kylutrymmet på toppen och frysen längst ned kan du enkelt organisera din matvaror efter dina behov.

    Spänning 230 V (220-240 V)

    Liebherr ICNc 5123 Plus är utformad för att fungera med en spänning på 230 V (220-240 V). Detta säkerställer att enheten kan användas i olika elektriska system.

    Dörröppning höger

    Denna kyl- och frysdisk har en dörröppning till höger. Det ger dig möjlighet att placera enheten på valfri plats i ditt kök, med smidig åtkomst till dina livsmedel.

    Märke Liebherr

    Liebherr är ett känt och pålitligt varumärke inom vitvarubranschen. Deras produkter kännetecknas av hög kvalitet och pålitlighet, vilket gör dem till ett populärt val bland konsumenter.

    Modellnamn Liebherr ICNc 5123 Plus

    Liebherr ICNc 5123 Plus är en av de bästa modellerna i deras sortiment. Den erbjuder en rad avancerade funktioner som gör att du kan njuta av maximal bekvämlighet och hålla dina livsmedel i optimal kondition.

    Belysning kyl, glashyllor, LED-belysning, öppen dörrvarning

    Denna kyl- och frysdisk kommer med en rad användbara funktioner. Belysningen i kylutrymmet gör det enkelt att hitta och välja önskade livsmedel. De praktiska glashyllorna ger dig möjlighet att organisera och ställa in dina matvaror på ett strukturerat sätt. Den energisnåla LED-belysningen ger dig tydlig sikt på innehållet i enheten och hjälper dig att spara på energikostnaderna. Dessutom är enheten utrustad med en öppen dörrvarning som varnar dig om du glömmer att stänga dörren, vilket hjälper till att spara energi och hålla maten fräsch längre.

    Is- & Vattendispenser Utan

    Denna modell kommer inte med en is- eller vattendispenser. Detta gör den till ett idealiskt val för dig som inte har behov av dessa funktioner eller som föredrar att använda separata enheter för detta ändamål.

    Omhängningsbar dörr

    Enheten är utrustad med en omhängningsbar dörr, vilket ger dig möjlighet att justera dörröppningen för att passa din köksdesign och layout.Med Liebherr ICNc 5123 Plus får du en pålitlig och funktionell kyl- och frysdisk som hjälper dig att behålla dina livsmedel i toppskick. Dess avancerade egenskaper och kvalitetskonstruktion gör den till ett utmärkt val för ditt kök.
    Produkt
    Märke
    Liebherr
    Modellnamn
    Liebherr ICNc 5123 Plus
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Utförande
    Kyl över frys
    Specifikationer
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Is- & Vattendispenser
    Utan
    Egenskaper
    Belysning kyl, Glashyllor, LED-belysning, Öppen dörrvarning
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 V (220-240 V)

    16 Produkter från samma kategori: