Integrerade kyl/frys

    TEKA TKI4 325 DD inbyggd kyl/frys 178 cm

    PRODUKTKOD: TKI4 325 DD

    13 996,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Placering: Integrerad
    • Dörr(ar) omhängbara: Nej
    • Paket: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning - TEKA TKI4 325 DD inbyggd kyl/frys 178 cm

    TEKA TKI4 325 DD är en inbyggd kyl/frys med en höjd på 178 cm, perfekt för dig som vill integrera den sömlöst i ditt kök. Denna kyl/frys kombination är både praktisk och stilren, och ger dig optimal förvaring för dina livsmedel.

    Funktioner

    Inbyggd design

    Med sin inbyggda design kan TEKA TKI4 325 DD enkelt placeras bakom en snygg, matchande kökslucka för att smälta sömlöst in i din köksinredning. Detta gör att ditt kök får en enhetlig och stilren look.

    Omhängbara dörrar

    Dörrarna på TEKA TKI4 325 DD är tyvärr inte omhängbara. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta vid installationen för att säkerställa att kyl/frysen passar perfekt i din kökslayout.

    Optimal förvaring

    Med en höjd på 178 cm erbjuder TEKA TKI4 325 DD gott om utrymme för att förvara dina livsmedel. Den innehåller både en kyl och en frys, vilket ger dig flexibilitet när det gäller att hålla olika typer av matvaror fräscha och frysvaror välkylda.

    Paket

    TEKA TKI4 325 DD levereras inte som ett paket. Du behöver köpa till eventuella tillbehör och installationstjänster separat. Se till att du har alla nödvändiga komponenter innan du installerar kyl/frysen.

    Med TEKA TKI4 325 DD får du en pålitlig inbyggd kyl/frys som ger optimal förvaring av dina livsmedel. Genom sin stilrena design och användarvänliga funktioner kommer den smälta in i ditt kök och underlätta dina matförvaringsbehov. Se till att du har rätt tillbehör för installationen för en na-mlös användning av TEKA TKI4 325 DD.

    Specifikationer
    Paket
    Nej
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Placering
    Integrerad

    16 Produkter från samma kategori: