Integrerade kyl/frys

    Liebherr - inbyggd kylskåp med biofresh- och smartfrost-teknik icbsd 5122

    PRODUKTKOD: ICBSD5122

    22 880,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Bredd: 54.0 cm
    • Placering: Integrerad
    • Klimatklass: SN
    • Utförande: Kyl över frys

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - inbyggt kylskåp med BioFresh- och SmartFrost-teknik

    Detta inbyggda kylskåp från Liebherr, modell ICBSd 5122-20 Plus, är den perfekta lösningen för ditt kök. Med sin imponerande design och innovativa funktioner kommer det att förenkla din vardag och hålla din mat fräsch längre.

    Placering: Integrerad

    Detta kylskåp är utformat för att integreras sömlöst i ditt kök. Det ger en elegant och stilren look samtidigt som det sparar utrymme. Du kan enkelt installera det i ditt befintliga skåp eller välja en matchande dörrpanel för att smälta in i din köksinredning.

    Bredd: 54.0 cm

    Med sin kompakta design är detta kylskåp perfekt för små kök där utrymme är begränsat. Trots sin mindre storlek erbjuder det ändå tillräckligt med utrymme för att lagra dina dagligvaror och hålla dem organiserade.

    Klimatklass: SN

    Detta kylskåp är klassificerat med klimatklass SN, vilket innebär att det fungerar optimalt vid en omgivningstemperatur på mellan +10°C och +32°C. Detta gör det till en perfekt lösning för rum med normalt klimat, inklusive de flesta kök.

    Utförande: Kyl över frys

    Med sin kyl över frys-design ger detta kylskåp dig bekvämligheten att komma åt dina kylda och frysta varor utan att behöva böja dig. Den övre delen av kylskåpet är dedikerad för färskvarorna, medan den nedre fryszonen ger gott om utrymme för att hålla dina frysta godsaker på bästa möjliga sätt.

    Dörröppning: Höger

    Denna modell har en dörröppning till höger, vilket ger dig flexibiliteten att placera kylskåpet där det passar bäst i ditt kök. Du kan enkelt ändra dörröppningen vid installationen för att passa dina specifika behov.

    Märke: Liebherr

    Liebherr är ett erkänt märke inom vitvaruindustrin och är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. Detta kylskåp är ingen undantag, och det kommer att hålla i många år framöver med rätt vård och underhåll.

    Modellnamn: Liebherr Einbau-Kühl- Gefrierkombination ICBSd 5122-20 Plus

    Denna modell, med sitt avancerade namn, erbjuder BioFresh- och SmartFrost-teknik. BioFresh-tekniken hjälper till att behålla fräschheten på dina färskvaror längre genom att skapa optimala förvaringsförhållanden, medan SmartFrost-tekniken minskar frostbildningen och underlättar avfrostningen.

    Egenskaper: Glashyllor, LED-belysning, NoFrost

    Detta kylskåp är utrustat med glashyllor som erbjuder enkel rengöring och maximal synlighet av dina matvaror. Den inbyggda LED-belysningen ger en klar och energieffektiv belysning av kylskåpet. Dessutom är detta kylskåp utrustat med NoFrost-teknik, vilket eliminerar behovet av att manuellt avfrosta frysen.

    Omhängningsbar dörr

    Med sin omhängningsbara dörr kan du enkelt ändra dörrens öppningsriktning för att passa dina behov och kökslayout. Detta ger dig flexibilitet när det gäller att installera kylskåpet på önskad plats.

    Sammanfattningsvis är Liebherr - inbyggt kylskåp med BioFresh- och SmartFrost-teknik, modell ICBSd 5122-20 Plus, det perfekta valet för ditt kök. Med sina innovativa funktioner och pålitliga prestanda kommer det att hålla din mat fräsch och erbjuda optimal förvaring för ditt dagliga behov.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr Einbau-Kühl- Gefrierkombination ICBSd 5122-20 Plus
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Bredd
    54.0 cm
    Design
    Utförande
    Kyl över frys
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Egenskaper
    Glashyllor, LED-belysning, NoFrost
    Placering
    Integrerad
    Klimatklass
    SN
    Omhängningsbar dörr
    Ja

    16 Produkter från samma kategori: