Integrerade kyl/frys

    Smeg - inbyggt kylskåp ri76lsi

    PRODUKTKOD: RI76LSI

    189 371,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Bredd: 749 mm
    • Djup: 610 mm
    • Höjd: 2050 mm
    • Färg: Rostfritt Stål/krom

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg - inbyggt kylskåp ri76lsi

    Ett stilrent och effektivt kylskåp för integrerad placering

    Det inbyggda kylskåpet Smeg ri76lsi är en högkvalitativ och praktisk apparat som är perfekt för kök där man önskar en integrerad kylförvaring. Med sin eleganta design i rostfritt stål/krom passar den in i vilken köksinredning som helst och ger en sofistikerad touch till rummet.

    Kraftfulla funktioner och smart design

    Smeg ri76lsi är utrustad med en rad användbara funktioner som gör vardagen smidigare. Med dörrlarm får du en påminnelse om att stänga kylskåpsdörren ordentligt, vilket hjälper till att spara energi och förhindra att maten blir förvarad vid fel temperatur. Den dynamiska kylningstekniken med fläkt fördelar kylan jämnt i hela kylskåpet, vilket ger optimala förvaringsförhållanden för dina livsmedel.En annan praktisk funktion är snabbfrysning, som gör att du kan frysa in matvaror på kort tid och behålla deras smak och näringsinnehåll bättre. Dessutom har Smeg ri76lsi en 0-graders låda, även känd som ZeroZone eller Chef Zone. Detta är en perfekt plats att förvara känsliga livsmedel som fisk eller kött, då lådan har en konstant temperatur nära noll grader vilket hjälper till att bevara matens kvalitet.Illuminerad med modern LED-belysning, erbjuder Smeg ri76lsi en tydlig översikt över dina lagrade livsmedel och skapar samtidigt en energieffektiv miljö i kylskåpet. Dessutom har kylskåpet ett semesterläge, vilket innebär att du kan ställa in en lägre temperatur under perioder då du inte är hemma och minskar därmed energiförbrukningen.

    Effektivitet och hållbarhet

    Med en anslutningseffekt på 240 W är Smeg ri76lsi både effektiv och miljövänlig. Den har två kompressorer för att säkerställa en optimal kylning och frysningskapacitet. Dessutom är kylskåpet klassat med energiklass A++, vilket innebär att den har låg energiförbrukning och hjälper till att minska kostnaderna på lång sikt.

    Stor kapacitet och flexibel förvaring

    Smeg ri76lsi har en nettovolym på 327 liter för kylförvaring och 85 liter för frysförvaring, vilket ger gott om plats för alla dina matvaror. Med justerbara hyllor och förvaringslådor kan du enkelt anpassa kylskåpet efter dina behov och organisera dina livsmedel på ett snyggt och överskådligt sätt.

    Ett pålitligt och tyst kylskåp

    Kylskåpet Smeg ri76lsi har en lagringstid på upp till 12 timmar vid strömavbrott, vilket ger dig tid att åtgärda eventuella problem utan att behöva oroa dig för att matvarorna ska förstöras. Dessutom har kylskåpet en ljudnivå på endast 41 dB, vilket gör det till ett tyst och pålitligt val för ditt kök.

    Sammanfattning

    Smeg ri76lsi är det perfekta valet för dig som letar efter ett stilrent och effektivt inbyggt kylskåp. Med sina kraftfulla funktioner, smarta design och generösa kapacitet, kommer du ha gott om plats för att förvara dina livsmedel på ett organiserat sätt. Dess energieffektivitet och hållbarhet gör det till en kostnadseffektiv och miljövänlig lösning för ditt kök.
    Mått
    Höjd
    2050 mm
    Vikt
    195 kg
    Bredd
    749 mm
    Djup
    610 mm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Utförande
    Kyl över frys
    Specifikationer
    Placering
    Integrerad
    Energiförbrukning
    329 kWh/år
    Funktioner
    Dörrlarm, Dynamisk kylning (fläkt), Snabbfrysning, 0 gradig låda (ZeroZone/Chef Zone), LED-belysning, Semesterläge
    Ljudnivå
    41 dB
    Nettovolym (Frys)
    85 liter
    Paket
    Nej
    Klimatklass
    N, SN, ST, T
    Nettovolym (Kyl)
    327 liter
    Lagringstid vid strömavbrott
    12 h
    Infrysningskapacitet
    15 kg/dygn
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Teknisk specifikation
    Antal kompressorer
    2
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A++
    Anslutningseffekt
    240 W

    16 Produkter från samma kategori: