Integrerade kyl/frys

    Liebherr - inbyggd kylskåp med biofresh-teknik irbdi 5151

    PRODUKTKOD: IRBDI5151

    32 093,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Klimatklass: SN
    • Spänning: 230 (220-240) V
    • Dörröppning: Höger
    • Omhängningsbar dörr: Ja

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - inbyggd kylskåp med biofresh-teknik irbdi 5151

    Det här Liebherr-inbyggda kylskåpet är en perfekt lösning för de som letar efter en pålitlig och effektiv kylförvaringslösning. Med sin avancerade biofresh-teknik och stilrena design är detta kylskåp ett utmärkt val för hemmet eller kontoret.

    Klimatklass SN

    Detta kylskåp har en klimatklassificering SN, vilket betyder att det är konstruerat för att fungera vid en omgivningstemperatur på mellan +10°C och +32°C. Detta gör det idealiskt för användning i rumstemperatur och garanterar optimal prestanda och effektivitet.

    Typ Integrerade kylskåp

    Med sin integrerade design har detta kylskåp en diskret och snygg utseende som smälter väl in i köksinredningen. Det kan enkelt installeras bakom en dekorationspanel för att matcha resten av köket och skapa en enhetlig look.

    Spänning 230 (220-240) V

    Detta kylskåp har en spänning på 230 V, vilket garanterar en pålitlig och stabil drift. Den breda spänningsområdet på 220-240 V gör det möjligt att använda kylskåpet i olika elsystem utan problem.

    Dörröppning Höger

    Denna kylskåpsmodell har en dörröppning på höger sida, vilket gör det bekvämt att komma åt innehållet i kylskåpet. Den kan enkelt anpassas för att passa dina individuella behov och preferenser.

    Märke Liebherr

    Liebherr är ett välrenommerat märke inom vitvaruindustrin och är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. Med många års erfarenhet och innovation är Liebherr ett pålitligt val för alla dina kylförvaringsbehov.

    Modellnamn Liebherr Einbau Kühlschrank IRBdi 5151-20 Prime

    Detta specifika kylskåp tillhör Liebherr Einbau-serien och modellen heter IRBdi 5151-20 Prime. Med sin premium design och innovativa funktioner är den en perfekt passform för moderna kök med höga krav på kylförvaring.

    Omhängningsbar dörr Ja

    Detta kylskåp har en omhängningsbar dörrfunktion, vilket innebär att dörren kan monteras på höger eller vänster sida efter behov. Detta ger större flexibilitet vid installationen och gör att kylskåpet kan anpassas efter dina individuella preferenser.

    Produkt
    Typ
    Integrerade kylskåp
    Modellnamn
    Liebherr Einbau Kühlschrank IRBdi 5151-20 Prime
    Märke
    Liebherr
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Klimatklass
    SN
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 (220-240) V

    16 Produkter från samma kategori: