Integrerade kyl/frys

    Liebherr - peak irbci 5170 biofresh inbyggda kylskåp

    PRODUKTKOD: IRBCI5170

    48 545,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Klimatklass: SN
    • Spänning: 230 (220-240) V
    • Dörröppning: Höger
    • Omhängningsbar dörr: Ja

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning:

    Liebherr - Peak IRBci 5170 BioFresh inbyggt kylskåp

    Det inbyggda kylskåpet Liebherr Peak IRBci 5170 är en perfekt kombination av stil, prestanda och hållbarhet. Med sin eleganta design och toppmoderna funktioner är detta kylskåp den perfekta lösningen för att hålla dina livsmedel fräscha och kalla.

    Klimatklass SN

    Kylskåpet Liebherr Peak IRBci 5170 har klimatklass SN, vilket betyder att det är optimalt för användning i temperaturer mellan 10 °C och 32 °C. Detta innebär att kylskåpet kan användas i de flesta hem och ger enastående kylprestanda oavsett omgivande temperaturförhållanden.

    Typ: Fristående kylskåp

    Detta kylskåp är utformat för att vara fristående och kan enkelt placeras var som helst i ditt kök. Dess flexibilitet gör det möjligt att anpassa din inredning och skapa en enhetlig och snygg look.

    Spänning: 230 (220-240) V

    Kylskåpets spänningskrav är 230 V (220-240 V), vilket gör det kompatibelt med standard elnät i de flesta länder. Detta ger dig frihet att använda kylskåpet var som helst utan bekymmer om kompatibilitet.

    Dörröppning: Höger

    Kylskåpet Liebherr Peak IRBci 5170 har en dörröppning på höger sida. Denna konfiguration ger enkel åtkomst till kylskåpets innehåll och gör det bekvämt att använda i kökslayouten.

    Märke: Liebherr

    Liebherr är ett känd och respekterat varumärke inom vitvaruindustrin och känd för sin höga kvalitet och pålitlighet. Med Liebherr Peak IRBci 5170 kylskåp kan du vara säker på att du får en hållbar och pålitlig produkt som kommer att hålla dina livsmedel i optimalt skick.

    Modellnamn: Liebherr Peak IRBci5170 178cm Fresh White

    Detta kylskåp kommer i modellen Liebherr Peak IRBci5170 178cm Fresh White, vilket ger en snygg och modern estetik till ditt kök. Den fräscha vita färgen ger kylskåpet en ren och elegant look som kommer att passa perfekt in i vilken köksinredning som helst.

    Omhängningsbar dörr

    En bekväm funktion i Liebherr Peak IRBci 5170 är att dörren kan omhängas för att passa dina individuella behov och kökslayout. Du kan enkelt ändra dörröppningen från höger till vänster, vilket ger dig större flexibilitet när du placerar kylskåpet i ditt kök.

    Sammanfattningsvis är Liebherr Peak IRBci 5170 BioFresh inbyggt kylskåp en perfekt kombination av stil, prestanda och hållbarhet. Med sina toppmoderna funktioner och flexibla design är detta kylskåp den ideala lösningen för att hålla dina livsmedel fräscha och välkylda, samtidigt som det ger din köksinredning en modern touch. Välj Liebherr för att få en pålitlig och högkvalitativ produkt som kommer att hålla i många år framöver.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr Peak IRBci5170 178cm Fresh White
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Fristående kylskåp
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Klimatklass
    SN
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 (220-240) V

    16 Produkter från samma kategori: