Integrerade kyl/frys

    Liebherr - inbyggd kylskåp med prime biofresh-teknik irbdi 5150

    PRODUKTKOD: IRBDI5150

    34 067,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Bredd: 57.0 cm
    • Djup: 55.0 cm
    • Höjd: 178.8 cm
    • Antal hyllor/lådor: 8 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - inbyggt kylskåp med prime biofresh-teknik irbdi 5150

    Upptäck en ny nivå av förvaring och kylning med Liebherr IRBdi 5150 Prime. Det här inbyggda kylskåpet levereras med avancerad biofresh-teknik och erbjuder enastående funktioner för att hålla dina livsmedel fräscha längre. Med sin stilrena design och användarvänliga gränssnitt är detta kylskåp perfekt för alla moderna kök.

    Design och dimensioner

    Liebherr IRBdi 5150 Prime finns i en rad olika färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Detta gör det enkelt att matcha kylskåpets design med resten av ditt kök. Skåpets dimensioner är 57.0 cm i bredd, 55.0 cm i djup och 178.8 cm i höjd.

    Prestanda och funktioner

    Det inbyggda kylskåpet Liebherr IRBdi 5150 Prime har en imponerande volym på 296.0 liter, vilket ger gott om utrymme för att förvara alla dina livsmedel. Det kommer också med 8 stycken hyllor och lådor för effektiv organisering. Skåpet har även en speciell biofresh-teknik som hjälper till att förlänga hållbarheten på dina livsmedel genom att skapa ett optimalt klimat.

    Med sin energiklass A+++, är IRBdi 5150 Prime energieffektivt och kommer att hjälpa till att minska din elförbrukning. Dessutom har kylskåpet en låg ljudnivå på endast 32.0 dB, vilket gör det tyst och bekvämt i ditt kök.

    Användarvänlighet och extra funktioner

    IRBdi 5150 Prime är utrustat med flera användarvänliga funktioner. Skåpets dörr är omhängningsbar, vilket ger dig flexibiliteten att placera kylskåpet där det passar bäst i ditt kök. Det har också inbyggt ljus för enkel åtkomst och översikt över dina lagrade livsmedel.

    Med appstyrning kan du även kontrollera och övervaka kylskåpet på distans. Detta ger dig friheten att styra temperaturen och andra inställningar från din smartphone eller surfplatta.

    Tack vare sin självavfrostande/NoFrost funktion slipper du besväret med att frosta av kylskåpet manuellt. Detta sparar tid och energi och gör underhåll av kylskåpet enklare än någonsin.

    Sammanfattningsvis är Liebherr IRBdi 5150 Prime det perfekta valet för en modern hushållning. Med sin imponerande biofresh-teknik, energieffektivitet och användarvänliga funktioner, kommer det att ge dig en överlägsen kylupplevelse och hålla dina livsmedel fräscha längre.

    Produkt
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Integrerade kylskåp
    Modellnamn
    Liebherr IRBdi 5150 Prime Vit
    Mått
    Bredd
    57.0 cm
    Höjd
    178.8 cm
    Vikt
    65.9 kg
    Djup
    55.0 cm
    Breddstandard
    60cm
    Design
    Färg
    Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    Dörröppning
    Höger
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    8 st
    Appstyrning
    Ja
    Specifikationer
    Klimatklass
    SN, T
    Volym
    296.0 L
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Energiförbrukning (kWh/år)
    124.8
    Egenskaper
    Flaskställ, Glashyllor, Grönsakslåda, Inbyggt ljus, Självavfrostande/NoFrost
    Ljudnivå
    32.0 dB
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 (220-240) V
    Energiklass
    A+++

    16 Produkter från samma kategori: