Integrerade kyl/frys

    Liebherr - inbyggd kylskåp med biofresh-teknik irbe 5121

    PRODUKTKOD: IRBE5121

    23 209,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Bredd: 55.9 cm
    • Djup: 54.6 cm
    • Höjd: 177.0 cm
    • Antal hyllor/lådor: 4 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr IRBE5121 - Inbyggt kylskåp med BioFresh-teknik

    Det här integrerade kylskåpet från Liebherr, modell IRBE5121, kombinerar stil och funktionalitet på bästa möjliga sätt. Med sin imponerande kvalitet och innovativa funktioner är detta kylskåp det perfekta valet för ditt kök.

    Färg

    Kylskåpet är integrerat och har en neutral färgton som låter det smälta in sömlöst i din köksinredning. Du kan enkelt anpassa dina egna fläktar till kylskåpets dekorgaller för att ge det en diskret och elegant look.

    Dimensioner

    Med en bredd på 55,9 cm, en djup på 54,6 cm och en höjd på 177,0 cm erbjuder detta kylskåp en optimal storlek som passar de flesta kök. Det kan enkelt installeras i en standard 60 cm bred kökslucka och dörren kan enkelt ändras för att öppna åt höger eller vänster.

    BioFresh-teknik

    Det som verkligen sätter detta kylskåp isär är BioFresh-tekniken. Det är utrustat med en speciell Zero-Zone låda som erbjuder optimala förvaringsförhållanden för färsk mat. Genom att hålla temperaturen på ca 0°C och perfekt luftfuktighet bidrar BioFresh-tekniken till att fördröja försämringen av matens kvalitet och bevarar dess näringsämnen och smak längre.

    Klimatklass och ljudnivå

    Kylskåpet har klimatklassSN, T vilket innebär att det kan fungera i temperaturer mellan 10°C och 43°C. Med en ljudnivå på endast 35,0 dB erbjuder det tyst och effektiv kylning, vilket garanterar att det inte stör lugnet i ditt kök.

    Kapacitet och förvaringsmöjligheter

    Med en total volym på 248,0 L har detta kylskåp gott om plats för att lagra alla dina dagligvaror. Det kommer med 4 hyllor/lådor, vilket ger dig flexibilitet att organisera matvaror på ett sätt som passar dina behov på bästa möjliga sätt.

    Energiförbrukning och miljövänlighet

    Liebherr IRBE5121 har en energiförbrukning på endast 204,0 kWh per år, vilket gör den till en energieffektiv lösning för ditt kök. Denna höga energiklassning bidrar till att minska dina elkostnader och är också ett miljövänligt val, vilket gör att du kan minska din påverkan på miljön.

    Slutsats

    Liebherr IRBE5121 är det perfekta valet om du letar efter ett integrerat kylskåp med avancerad teknik och stilren design. Med sin BioFresh-teknik och generösa förvaringsmöjligheter kommer det att hålla din mat färsk och smakfull längre. Dessutom är det energieffektivt och miljövänligt, vilket gör det till ett klokt val för både dig och miljön.

    Produkt
    Typ
    Integrerade kylskåp
    Modellnamn
    Liebherr IRBE5121 Integrerad
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Höjd
    177.0 cm
    Höjd (nischmått)
    177.2 cm
    Djup (nischmått)
    55.0 cm
    Djup
    54.6 cm
    Breddstandard
    60cm
    Bredd
    55.9 cm
    Bredd (nischmått)
    56.0 cm
    Design
    Färg
    Integrerad
    Dörröppning
    Höger, Omhängningsbar dörr
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    4 st
    Specifikationer
    Volym
    248.0 L
    Egenskaper
    Zero-Zone låda
    Ljudnivå
    35.0 dB
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Klimatklass
    SN, T
    Energiförbrukning (kWh/år)
    204.0

    16 Produkter från samma kategori: