Integrerade kyl/frys

    Liebherr - inbyggd kyl- och frysdisk peak irbd 5181 biofresh nofrost

    PRODUKTKOD: IRBD5181

    48 545,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Dörröppning: Höger
    • Omhängningsbar dörr: Ja

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Beskrivning

    Liebherr IRBd 5181-20 Peak BioFresh är en integrerad kyl- och frysdisk med avancerade funktioner som gör den till den perfekta lösningen för ditt kök. Denna kyl- och frysdisk är utrustad med Liebherrs unika BioFresh-teknologi och NoFrost-funktion för att säkerställa optimal livsmedelsförvaring och bekvämlighet.

    BioFresh-teknologi

    Liebherrs BioFresh-teknologi skapar ett perfekt mikroklimat för att förlänga hållbarheten på färska livsmedel. Den låga temperaturen och optimala luftfuktigheten i BioFresh-området håller frukt, grönsaker, fisk och kött färska i upp till tre gånger så länge som i vanliga kylskåp. Detta hjälper till att bevara smak, näring och kvalitet på dina livsmedel längre.

    NoFrost-teknologi

    Denna kyl- och frysdisk har också Liebherrs NoFrost-teknologi, vilket innebär att du aldrig behöver avfrosta frysen igen. NoFrost-systemet förhindrar frostbildning och isbildning inuti frysen genom att cirkulera kall luft jämnt. Detta sparar dig tid och energi samtidigt som du håller dina livsmedel frysta och fräscha.

    Flexibel förvaring

    Liebherr IRBd 5181-20 har flexibel förvaring för optimal organisering av dina livsmedel. Den har justerbara hyllor och dörrfack för att passa dina individuella behov. Den har också en praktisk flaskhållare, äggfack och grönsakslåda för att hålla allt i ordning.

    Enkel installation

    Den integrerade designen gör att denna kyl- och frysdisk smälter sömlöst in i ditt kök. Den är enkel att installera och har en omhängningsbar dörr för att passa din kökslayout. Den har också en energiklassning på A++ vilket gör den energieffektiv och miljövänlig.

    Med Liebherr IRBd 5181-20 Peak BioFresh får du en pålitlig och funktionell kyl- och frysdisk som uppfyller dina behov när det gäller förvaring av färska livsmedel. Förbättra ditt kök med detta högkvalitativa integrerade kyl- och frysdisk från Liebherr.

    Produkt
    Typ
    Integrerade kylskåp
    Modellnamn
    Liebherr Einbau Kühlschrank IRBd 5181-20 Peak BioFresh
    Märke
    Liebherr
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Omhängningsbar dörr
    Ja

    16 Produkter från samma kategori: