Integrerade kyl/frys

    Electrolux ENS8TE19S 600 CustomFlex Series kylskåp med bottenfrysning

    PRODUKTKOD: ENS8TE19S

    13 576,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Frysens stjärnklass: 4
    • Klimatklass: ST
    • Utförande: Kyl över frys
    • Egenskaper: Belysning kyl, Glashyllor

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Electrolux ENS8TE19S 600 CustomFlex Series Kylskåp med bottenfrysning

    Electrolux ENS8TE19S är ett högkvalitativt kylskåp med bottenfrysning som kommer att vara en praktisk och stilfull tillskott till ditt kök. Med sin moderna design och användarvänliga funktioner är det perfekt för att hålla din mat fräsch och organiserad.

    Stjärnklass 4

    ENS8TE19S har en imponerande frysens stjärnklass 4, vilket innebär att den är optimal för att frysa färsk mat på kort tid och bevara matens näringsinnehåll och kvalitet. Oavsett om du behöver frysa ner färska grönsaker, kött eller fisk, kommer detta kylskåp att tillgodose dina behov.

    Klimatklass ST

    Detta kylskåp har en klimatklass ST, vilket innebär att den klarar av att fungera perfekt i rumstemperaturer mellan 16-38°C. Detta gör det till en idealisk lösning för alla typer av kök, oavsett om du har en välventilerad plats eller inte.

    Kyl över frys

    ENS8TE19S är utformad med kyl över frys-utförande, vilket innebär att kylskåpets kylavdelning är placerad ovanpå frysen. Detta ger enkel åtkomst till dina kylvaror samtidigt som frysen är bekvämt placerad i nederdelen. Detta praktiska arrangemang gör det enkelt att organisera och hitta dina matvaror.

    Märke Electrolux

    Electrolux är ett erkänt märke inom vitvaror och är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. Med Electrolux ENS8TE19S kan du lita på att du får en pålitlig och hållbar kylskåp som kommer att hålla i många år framöver.

    Utförande med belysning och glashyllor

    ENS8TE19S är utrustad med belysning i kylavdelningen, vilket gör det enklare att se och hitta dina matvaror. Dessutom har kylskåpet glashyllor som gör det enkelt att organisera och rengöra. Du kan enkelt justera hyllorna efter dina specifika behov.

    Is- & Vattendispenser utan

    Detta kylskåp levereras utan is- och vattendispenser. Detta kan vara en fördel för de som inte har behov av denna funktion eller tycker det är mer praktiskt att använda en separat vattendispenser eller ismaskin.

    Sammanfattningsvis är Electrolux ENS8TE19S 600 CustomFlex Series Kylskåp med bottenfrysning en kvalitetsprodukt som kombinerar stil, funktionalitet och pålitlighet. Med sina praktiska funktioner och höga prestanda kommer detta kylskåp att bli en tillförlitlig partner i ditt kök för att hålla din mat fräsch och välorganiserad.

    Produkt
    Märke
    Electrolux
    Modellnamn
    Electrolux Kyl/Frys Kombiskåp ENS8TE19S Vit
    Design
    Utförande
    Kyl över frys
    Specifikationer
    Is- & Vattendispenser
    Utan
    Klimatklass
    ST
    Egenskaper
    Belysning kyl, Glashyllor
    Teknisk specifikation
    Frysens stjärnklass
    4

    16 Produkter från samma kategori: