Integrerade kyl/frys

    AEG SCE819D8TS CHŁODZIARKO-ZAMRAŻARKA MultiSpace 8000 Ingen frost

    PRODUKTKOD: SCE819D8TS

    20 577,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Bredd: 548 mm
    • Höjd: 1884 mm
    • Placering: Integrerad
    • Dörr(ar) omhängbara: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    AEG SCE819D8TS CHŁODZIARKO-ZAMRAŻARKA MultiSpace 8000 Ingen frost

    Den AEG SCE819D8TS är en högpresterande integrerad kylskåp-zamrazarka-enhet som erbjuder en rad imponerande funktioner. Med en bredd på 548 mm och en höjd på 1884 mm passar den perfekt i de flesta kök.

    Ingen frost

    En av de främsta funktionerna i AEG SCE819D8TS är dess ingen frost-teknologi. Detta innebär att du aldrig behöver bekymra dig för avfrostning av frysen igen, eftersom det inte bildas någon frost i första hand. Detta sparar tid och energi samtidigt som håller maten fräsch längre.

    Kyl över frys

    Utförandet av denna enhet är kyl över frys, vilket innebär att kylskåpet är placerat ovanpå frysen. Detta gör det enkelt att nå både kyl- och frysfunktionerna och ger dig bekväm tillgång till båda delarna.

    Omhängbara dörrar

    En annan bekväm funktion är möjligheten att omhänga dörrarna för att passa dina specifika behov och kökslayout. Detta gör det möjligt att anpassa enheten efter dina preferenser och skapa en optimal användarupplevelse.

    Låg ljudnivå

    Med en ljudnivå på endast 35 dB kommer denna kylskåp-zamrazarka inte att störa dig i ditt hem. Du kan njuta av tyst och effektiv kylning och frysning utan att behöva oroa dig för onödigt buller.

    Paket Nej

    Den AEG SCE819D8TS kommer inte som en del av ett paket. Detta gör det möjligt för dig att välja de komponenter och tillbehör som bäst passar dina behov, så att du kan skapa en skräddarsydd lösning som passar dig bäst.

    Slutligen, AEG SCE819D8TS CHŁODZIARKO-ZAMRAŻARKA MultiSpace 8000 Ingen frost är en pålitlig och innovativ enhet som erbjuder en rad praktiska funktioner. Med dess imponerande design och prestanda kommer den säkerligen att bli en värdefull tillägg i ditt kök.

    Mått
    Höjd
    1884 mm
    Bredd
    548 mm
    Design
    Utförande
    Kyl över frys
    Specifikationer
    Placering
    Integrerad
    Ljudnivå
    35 dB
    Paket
    Nej
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: