Integrerade kyl/frys

    Whirlpool inbyggd kyl- och frysdisk sp40 801 eu

    PRODUKTKOD: SP40801EU

    13 993,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Bredd: 690 mm
    • Höjd: 1935 mm
    • Placering: Integrerad
    • Funktioner: LED-belysning

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Namn: Whirlpool inbyggd kyl- och frysdisk sp40 801 eu

    Placering Integrerad

    Whirlpool inbyggd kyl- och frysdisk sp40 801 eu är en högkvalitativ kyl- och frysenhet som är designad för att integreras sömlöst med ditt kök. Med sin stilrena och minimalistiska design kommer denna enhet att passa perfekt in i vilket kök som helst.

    Bredd 690 mm

    Med sina generösa dimensioner på 690 mm i bredd ger Whirlpool inbyggd kyl- och frysdisk sp40 801 eu dig gott om utrymme för att förvara dina matvaror och drycker. Du får gott om plats för att organisera och hålla ordning på ditt kyl- och frysinnehåll.

    Höjd 1935 mm

    Med en höjd på 1935 mm erbjuder Whirlpool inbyggd kyl- och frysdisk sp40 801 eu tillräckligt med utrymme för att rymma alla dina matvaror och drycker. Du kan lätt åtkomma och organisera dina kyl- och frysförvaringsutrymmen utan ansträngning.

    Funktioner LED-belysning

    Whirlpool inbyggd kyl- och frysdisk sp40 801 eu är utrustad med energieffektiv LED-belysning. Denna typ av belysning ger en jämn och klar belysning i hela enheten, vilket gör det enkelt att hitta och välja dina matvaror. LED-belysningen är även mer hållbar och har en längre livslängd än traditionella glödlampor.

    Dörr(ar) omhängbara Nej

    Whirlpool inbyggd kyl- och frysdisk sp40 801 eu har dörrar som inte är omhängbara. Detta betyder att du inte kan ändra riktningen på dörrarna beroende på ditt köks layout eller ditt personliga tycke. Det är viktigt att beakta detta innan du bestämmer dig för att köpa enheten för att säkerställa att den passar bra i ditt kök.

    Ljudnivå 35 dB

    Med sin låga ljudnivå på bara 35 dB är Whirlpool inbyggd kyl- och frysdisk sp40 801 eu mycket tystgående. Det betyder att du inte kommer att bli störd av några irriterande ljud när enheten är igång. Detta är speciellt viktigt om du har ett öppet kök eller om enheten är placerad nära sovrummet.

    Paket Nej

    Whirlpool inbyggd kyl- och frysdisk sp40 801 eu levereras utan något särskilt paket. Detta innebär att du bara får själva enheten utan några extra tillbehör, såsom isbrickor eller kylboxar. Du kan dock köpa dessa tillbehör separat om det behövs för att passa dina specifika behov och preferenser.

    Mått
    Höjd
    1935 mm
    Bredd
    690 mm
    Specifikationer
    Ljudnivå
    35 dB
    Paket
    Nej
    Funktioner
    LED-belysning
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Placering
    Integrerad

    16 Produkter från samma kategori: