Integrerade kyl/frys

    Liebherr - inbyggd kylskåp prime irbd 4550 biofresh

    PRODUKTKOD: IRBD4550

    27 816,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Placering: Integrerad
    • Dörr(ar) omhängbara: Nej
    • Volym: 225 liter
    • Volym (frysfack): Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Användarvänligt inbyggt kylskåp med biofresh-teknik

    Välkommen till Liebherr - inbyggt kylskåp prime irbd 4550 biofresh. Det här smarta och stilrena kylskåpet är perfekt för dig som vill ha hög kvalitet och praktiska funktioner i ditt kök. Med sitt inbyggda design kan det enkelt integreras i din köksinredning för en sömlös och modern estetik.

    Placering: Integrerad

    Det inbyggda kylskåpet prime irbd 4550 biofresh är speciellt konstruerat för att passa perfekt i en integrerad miljö. Det betyder att du kan montera dina egna skåpsluckor direkt på kylskåpet för att skapa en enhetlig och stilren look i ditt kök. Detta ger dig möjligheten att anpassa kylskåpet efter din egen inredningsstil och föredragna materialval.

    Dörr(ar): Omhängbara

    Oavsett om du föredrar att ha dörrarna på vänster eller höger sida, så är det möjligt att omhänga dörrarna på Liebherr - inbyggt kylskåp prime irbd 4550 biofresh. Detta ger dig flexibiliteten att anpassa kylskåpet efter din kökslayout och dina egna preferenser.

    Volym: 225 liter

    Med en volym på 225 liter erbjuder Liebherr - inbyggt kylskåp prime irbd 4550 biofresh gott om plats för att förvara dina färska livsmedel. Den generösa volymen gör det möjligt att lagra färskvaror, mejeriprodukter, grönsaker och frukt på ett organiserat sätt. Du kan vara säker på att dina livsmedel håller sig fräscha och smakrika längre i detta rymliga kylskåp.

    Volym (frysfack): Nej

    Med fokus på att erbjuda optimal förvaring för färska livsmedel, är Liebherr - inbyggt kylskåp prime irbd 4550 biofresh utformad utan ett frysfack. Detta ger mer plats att använda i kylskåpet för att hålla din mat kylig och färsk. Om du behöver en separat frysfunktion rekommenderar vi att du kombinerar detta kylskåp med en separat frysmodell för att möta dina specifika behov.

    Med Liebherr - inbyggt kylskåp prime irbd 4550 biofresh får du en användarvänlig och stilren lösning för att förvara dina färska livsmedel. Med sin integrerade design, omhängbara dörrar, generösa volym och avsaknad av frysfack, kommer detta kylskåp att bli en praktisk och elegant tillägg till ditt kök.

    Specifikationer
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Volym (frysfack)
    Nej
    Volym
    225 liter
    Placering
    Integrerad

    16 Produkter från samma kategori: