Integrerade kyl/frys

    Liebherr - kyl- och frysdisk med easyfresh och nofrost-system icne 5123 plus

    PRODUKTKOD: ICNE5123

    22 222,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Bredd: 54.0 cm
    • Hyllor/lådor (frys): 3 st
    • Frysens stjärnklass: 4
    • Utförande: Kyl över frys

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - Kyl- och frysdisk med easyFresh och NoFrost-system

    Produktbeskrivning

    Liebherr presenterar stolt sin kyl- och frysdisk med easyFresh och NoFrost-system. Denna stilfulla och praktiska enhet är en perfekt kombination av funktionalitet och modern design. Med en bredd på 54.0 cm passar den enkelt in i ditt kök och ger dig gott om utrymme för att förvara dina livsmedel.

    EasyFresh och NoFrost-system

    Med Liebherrs easyFresh-system kan du vara säker på att dina livsmedel alltid förvaras vid optimal temperatur och fuktighet. Detta system ger en perfekt balans mellan att hålla matprodukterna färska längre och undvika att de slösas bort. Det gör att du kan njuta av mat som är både hälsosam och smakrik.

    Den avancerade NoFrost-tekniken garanterar att du aldrig behöver avfrosta din kyl- och frysdisk igen. Genom att förhindra isbildning hålls luftfuktigheten nere och maten behåller sin smak och konsistens mycket längre. Detta sparar inte bara tid och besvär, utan även energi, vilket gör enheten mer energieffektiv och miljövänlig.

    Design och användarvänlighet

    Liebherr ICNe 5123-20-kyl- och frysdisk är utformad för att vara både funktionell och elegant. Den erbjuder glashyllor och LED-belysning, vilket gör det enkelt att hitta de produkter du söker. Du kan enkelt organisera dina livsmedel och hålla allt i ordning med de tre frysarna och andra förvaringsutrymmen.

    Denna enhet har också en omhängningsbar dörr, vilket ger dig flexibilitet när det gäller att placera den i ditt kök. Du kan enkelt anpassa dörröppningen till höger eller vänster, beroende på dina behov och den befintliga köksinredningen.

    Med Liebherr ICNe 5123-20 får du en pålitlig och praktisk kyl- och frysdisk som kommer att göra vardagen enklare och maten fräschare och mer hållbar. Utnyttja fördelarna med easyFresh och NoFrost-systemet och njut av en bekväm och miljövänlig kylning och frysning.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr ICNe 5123-20 Integrierbare Kühl-/Gefrier-Kombination
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Bredd
    54.0 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Utförande
    Kyl över frys
    Hyllor/lådor (frys)
    3 st
    Specifikationer
    Egenskaper
    Belysning kyl, Glashyllor, LED-belysning, NoFrost
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Teknisk specifikation
    Frysens stjärnklass
    4

    16 Produkter från samma kategori: