Integrerade kyl/frys

    Liebherr - inbyggd kylskåp prime irbd 4150 biofresh

    PRODUKTKOD: IRBD4150

    24 525,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Bredd: 570 mm
    • Djup: 550 mm
    • Höjd: 1040 mm
    • Antal hyllor: 4 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - inbyggt kylskåp prime irbd 4150 biofresh

    Placering

    Detta Liebherr-kylskåp är en integrerad modell som enkelt kan monteras in i ditt kök. Det ger en snygg och enhetlig look utan att ta upp onödig plats.

    Storlek

    Med en bredd på 570 mm passar detta inbyggda kylskåp perfekt i de flesta standardkök. Dess djup på 550 mm och höjd på 1040 mm ger tillräckligt med utrymme för dina matvaror utan att ta upp för mycket plats.

    Omhängbara dörrar

    Oavsett hur dina köksskåp är monterade kan du enkelt anpassa Liebherr-kylskåpet efter ditt behov. Dörrarna är omhängbara, vilket innebär att du kan ändra öppningsriktningen för att passa dina preferenser och kökets layout.

    Ljudnivåklass C

    Med en ljudnivå på endast 37 dB erbjuder detta inbyggda kylskåp en tyst drift som inte kommer att störa dig i ditt dagliga liv. Du kan njuta av tystnad och frid i köket medan kylskåpet håller dina matvaror fräscha och svala. Ljudnivåklassen är C, vilket innebär att den har en låg ljudnivå trots att den är integrerad i ditt kök.

    Smarta funktioner

    Detta Liebherr-kylskåp är kompatibelt med en kontrollapp, vilket gör det ännu mer användarvänligt och bekvämt att hantera. Genom att använda appen kan du enkelt övervaka och kontrollera temperaturen i kylskåpet samt göra ändringar efter behov. Detta ger dig ökad flexibilitet och kontroll över din kylförvaring.

    Energisnålt

    Kylskåpet har en årlig energiförbrukning på endast 116 kWh. Detta innebär att det är energieffektivt och kommer att bidra till att sänka dina elkostnader på lång sikt. Du kan vara säker på att detta Liebherr-kylskåp inte bara ger enastående kylprestanda, utan också hjälper till att spara energi och vara miljövänligt.

    Rymd och organisation

    Med fyra hyllor och en total volym på 158 liter finns gott om utrymme för att förvara dina matvaror. Detta kylskåp ger dig gott om plats för att organisera dina livsmedel och hålla dem fräscha och lättillgängliga.

    Vikt

    Med sin vikt på 42,2 kg är detta inbyggda kylskåp relativt lätt att hantera och installera. Detta gör det enkelt att placera det i ditt kök och anpassa det efter dina önskemål och behov.

    Ingen frysfunktion

    Observera att detta Liebherr-kylskåp inte har någon frysfunktion. Det är avsett att endast användas för kylförvaring av dina matvaror. Om du behöver frysmöjligheter bör du överväga en annan modell.

    Mått
    Vikt
    42,2 kg
    Djup
    550 mm
    Höjd
    1040 mm
    Bredd
    570 mm
    Specifikationer
    Antal hyllor
    4 st
    Ljudnivåklass
    C
    Dörr(ar) omhängbara
    Ja
    Ljudnivå
    37 dB
    Volym (frysfack)
    Nej
    Volym
    158 liter
    Energiförbrukning
    116 kWh/år
    Placering
    Integrerad
    Smarta funktioner
    Kompatibel med kontrollapp

    16 Produkter från samma kategori: