• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra xl 6 s silgranit puradur svart vändbar, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 525931

4 688,00 kr

Spara 15%

3 984,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Färg: Svart, Vit
  • Material: Silgranit

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra XL 6 S Silgranit Puradur Svart Vändbar, Automatisk Stoppare

Få en elegant och funktionell touch till ditt kök med Blanco Metra XL 6 S Silgranit Puradur diskbänk. Denna diskbänk är tillverkad av hållbart och högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger en stark och tålig yta som är motståndskraftig mot repor, fläckar och värme. Den svarta färgen ger också en modern och stilren estetik till ditt kök.

Design och Installation

Den Blanco Metra XL 6 S diskbänken har en rektangulär form som är perfekt för att maximera arbetsytor och rymma stora kastruller och pannor. Den kan enkelt installeras i en befintlig arbetsbänk eller monteras infälld för att få en sömlös och elegant look i ditt kök. Diskbänken är speciellt designad för att passa i ett skåp med en bredd på minst 600 mm, vilket gör den idealisk för de flesta köksutrymmen.

Funktioner

En av de unika funktionerna hos Blanco Metra XL 6 S-diskbänken är dess automatiska stoppare. Detta innebär att du enkelt kan fylla diskbänken med vatten genom att trycka på en knapp, och vattnet kommer sedan att stanna kvar tills du trycker på knappen igen för att tömma den. Detta gör diskning och matlagning mycket bekvämare och mer effektivt.

Blanco Metra XL 6 S-diskbänken är också vändbar, vilket betyder att du kan välja vilken sida du vill ha vasken på beroende på din kökslayout och preferenser. Detta gör det möjligt att anpassa diskbänken efter dina behov och skapa en optimal arbetsyta i ditt kök.

Oavsett om du behöver en diskbänk för en nybyggnation eller för att uppgradera ditt befintliga kök, kommer Blanco Metra XL 6 S-diskbänken att erbjuda funktionalitet, hållbarhet och stil. Med sitt Silgranit Puradur-material, svarta färg och smarta funktioner är denna diskbänk ett utmärkt val för alla moderna kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra Xl Single Bowl Inset
Mått
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Svart, Vit
Specifikationer
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Montering
Infällnad
Form
Rektangulär
Material
Silgranit

16 Produkter från samma kategori: