Vinkylar

    Liebherr - inbyggd vinkylare wkegw582 grandcru

    PRODUKTKOD: WKEGW582

    29 790,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vinkylar
    • Bredd: 55.0 cm
    • Djup: 55.0 cm
    • Höjd: 44.0 cm
    • Antal hyllor: 2 st
    • Antal flaskor: 18 st
    • Temperatur (max): 20.0 °C
    • Temperatur (min): 5.0 °C

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - inbyggd vinkylare wkegw582 grandcru

    Placering Fristående

    Denna inbyggda vinkylare från Liebherr är utformad för fristående placering, vilket innebär att den kan placeras var som helst i ditt kök eller annan plats där du önskar ha den.

    Mått

    Med sina dimensioner på 55.0 cm i bredd, 55.0 cm i djup och 44.0 cm i höjd, har denna vinkylare en kompakt design som passar perfekt i små utrymmen eller under en bänkskiva.

    Funktioner

    • Belysning: Vinkylaren är utrustad med belysning som gör det enklare att se och välja viner, även i mörka rum. Detta ger en elegant och stilfull atmosfär.
    • UV-skydd: För att skydda dina viner från skadliga UV-strålar, har denna vinkylare en speciell UV-skyddsbehandling på glasdörren. Detta förhindrar att ljuset tränger in och påverkar vinets smak och kvalitet.
    • Vibrationsfri: För att bevara vinets kvalitet och smak är denna vinkylare utrustad med en vibrationsfri kompressor. Detta minimerar skakningar och vibrationer som kan påverka vinets åldrande process.

    Ljudnivå

    Med en ljudnivå på endast 32 dB, kan du njuta av dina viner utan att bli störd av brus från vinkylaren. Detta gör den perfekt för användning i kök eller andra utrymmen där tystnad är viktig.

    Design och kapacitet

    Den inbyggda vinkylaren från Liebherr har en stilren och elegant design, med en vit finish som passar perfekt in i de flesta kök. Den har 2 hyllor som kan rymma upp till 18 flaskor, vilket ger dig gott om plats att förvara och visa upp dina favoritviner.

    Temperaturinställningar

    Denna vinkylare har 2 temperaturzoner, vilket gör det möjligt att lagra olika typer av viner vid optimala temperaturer. Den kan ställas in med en maxtemperatur på 20.0°C och en minimumtemperatur på 5.0°C, vilket ger dig full kontroll över vinernas klimat.

    Energiklass

    Denna vinkylare har en energiklass G, vilket innebär att den förbrukar medelhög mängd energi. Den är miljövänlig och hjälper till att minska din energiförbrukning på lång sikt.

    Märke och modellnamn

    Den här vinkylaren kommer från välkända märket Liebherr och har modellnamnet WKEGW58221001 Vit. Liebherr är känt för sina högkvalitativa och pålitliga vitvaror, och denna vinkylare är inget undantag.

    Sammanfattning

    Liebherr - inbyggd vinkylare wkegw582 grandcru är den perfekta lösningen för att förvara och visa upp dina viner på ett elegant och bekvämt sätt. Med sin kompakta design och en mängd användbara funktioner som belysning, UV-skydd och vibrationsfri kompressor, kommer denna vinkylare att överträffa dina förväntningar. Med sina 2 temperaturzoner kan du lagra dina viner vid optimala temperaturer och njuta av dem precis som du vill. Njut av dina viner i tystnad, tack vare den låga ljudnivån. Välj kvalitet och pålitlighet med Liebherr - inbyggd vinkylare wkegw582 grandcru.

    Produkt
    Typ
    Vinkylar
    Modellnamn
    Liebherr WKEGW58221001 Vit
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Djup
    55.0 cm
    Bredd
    55.0 cm
    Höjd
    44.0 cm
    Vikt
    33.0 kg
    Design
    Dörröppning
    Skjutdörr
    Specifikationer
    Funktioner
    Belysning, UV-skydd, Vibrationsfri
    Antal temperaturzoner
    2
    Placering
    Fristående
    Antal hyllor
    2 st
    Ljudnivå
    32 dB
    Temperatur (min)
    5.0 °C
    Antal flaskor
    18 st
    Temperatur (max)
    20.0 °C
    Strömförsörjning
    Energiklass
    G

    16 Produkter från samma kategori: