Vinkylar

    Liebherr - inbyggd vinkylare wkegb582 grandcru

    PRODUKTKOD: WKEGB582

    29 790,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vinkylar
    • Bredd: 56.0 cm
    • Djup: 55.0 cm
    • Höjd: 45.0 cm
    • Antal flaskor: 18 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - inbyggd vinkylare WKEgb582 GrandCru

    En elegant och funktionell lösning för vinkyling

    Med Liebherr WKEgb582 GrandCru får du en inbyggd vinkylare av högsta kvalitet. Denna svarta vinkylare kommer att bli en stilren och praktisk lösning för att hålla dina viner i perfekt temperatur. Med sin moderna design och kompakta storlek passar den perfekt i ditt kök eller i en bar.

    Perfekt för ditt vinsamling

    Med en kapacitet att rymma upp till 18 flaskor är Liebherr WKEgb582 GrandCru idealisk för vinentusiasten. Det finns tillräckligt med utrymme för att organisera och kylda dina favoritviner. Den transparenta glasdörren ger dig möjlighet att enkelt se vilka viner som finns i skåpet utan att behöva öppna det.

    Optimal temperaturkontroll och luftfuktighet

    Denna vinkylare har en elektronisk temperaturkontroll som enkelt kan justeras enligt dina preferenser. Den erbjuder en bred temperaturzon från 5 °C till 20 °C, vilket gör den perfekt för både röda och vita viner. Dessutom har den en inbyggd luftfuktighetssensor som säkerställer en optimal luftfuktighet för att bevara dina viner i bästa möjliga skick.

    Ljudlös och energieffektiv

    Liebherr WKEgb582 GrandCru är utrustad med en ljudlös kompressor, vilket ger en tyst och störningsfri drift. Dessutom är den energieffektiv och har en A+++ energiklassificering. Det betyder att den inte bara kommer att hålla dina viner i perfekt skick, utan även hjälpa dig att spara på energikostnaderna.

    Inbyggd design och lätt installation

    Denna vinkylare är specifikt designad för att vara inbyggd och enkel att installera i ditt kök eller i en bar. Med sina dimensioner på 56.0 cm i bredd, 55.0 cm i djup och 45.0 cm i höjd är den perfekt för integrering i ditt befintliga köksskåpssystem. Den svarta färgen ger den en elegant och sofistikerad look som kommer att smälta väl in i alla interiörer.

    Sammanfattning:

    Liebherr WKEgb582 GrandCru är den perfekta lösningen för att bevara och kylda dina viner på ett stilfullt sätt. Med sin kapacitet att rymma upp till 18 flaskor, optimal temperaturkontroll och luftfuktighetssensor, ljudlös drift och energieffektivitet, samt lätt installation och inbyggd design, är denna vinkylare både funktionell och attraktiv. Skäm bort dina viner och njut av dem i perfekt skick med denna högkvalitativa vinkylare från Liebherr.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr WKEgb 582 Svart
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Vinlagringsskåp
    Mått
    Höjd
    45.0 cm
    Bredd
    56.0 cm
    Djup
    55.0 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Antal flaskor
    18 st
    Placering
    Fristående
    Strömförsörjning
    Energiklass
    G

    16 Produkter från samma kategori: