Vinkylar

    Liebherr - vinkylare med temperaturzoner uwtes1672

    PRODUKTKOD: UWTES1672

    38 345,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vinkylar
    • Bredd: 60.0 cm
    • Djup: 58.0 cm
    • Höjd: 82.0 cm
    • Antal hyllor: 3 st
    • Antal flaskor: 34 st
    • Temperatur (max): 20.0 °C
    • Temperatur (min): 5.0 °C

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - vinkylare med temperaturzoner uwtes1672

    Den Liebherr vinskap med temperaturzoner uwtes1672 är en imponerande och elegant produkt som kommer att vara en perfekt tillskott till ditt hem eller restaurang. Med sin stilrena rostfria design passar den väl in i vilket kök eller vinkällare som helst.

    Funktioner

    Den här vinkylaren har en rad imponerande funktioner som gör den till en mångsidig och praktisk apparat att använda. För att göra det enkelt för dig att hitta och välja bland vinerna har den en digital display som visar temperaturen i varje zon. Du kan enkelt ändra temperaturen för att hålla dina viner vid deras optimala förvaringstemperaturer.

    En annan praktisk funktion är det inbyggda belysningssystemet som ger en behaglig och stämningsfull atmosfär samtidigt som det hjälper dig att se och identifiera olika flaskor. Detta är en perfekt funktion när du bjuder in gäster och vill visa upp din vinkollektion.

    Kapacitet och dimensioner

    Den Liebherr vinskap med temperaturzoner uwtes1672 har en kapacitet att rymma upp till 34 flaskor, vilket gör den till en idealisk lösning för både den casual vinentusiasten och den mer seriöse samlaren. Med sina dimensioner på 60.0 cm i bredd, 58.0 cm i djup och 82.0 cm i höjd tar den inte upp mycket utrymme och kan enkelt placeras i vilket rum som helst.

    Energikonsumtion

    När det gäller energiförbrukningen är den Liebherr vinskap med temperaturzoner uwtes1672 en energisnål produkt. Med en förbrukning på endast 142 kWh per år och energiklass G, kommer den att vara en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning för att förvara och kyla dina värdefulla viner.

    Sammanfattningsvis är den Liebherr vinkylare med temperaturzoner uwtes1672 en pålitlig och elegant produkt som uppfyller alla dina behov när det gäller vinförvaring. Med sin stilrena design, digitala display och imponerande kapacitet garanterar den att dina viner är alltid i rätt temperatur och redo att avnjutas när du är redo för det.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr UWTES167222 Rostfritt stål
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Vinkylar
    Mått
    Bredd
    60.0 cm
    Höjd
    82.0 cm
    Vikt
    47.0 kg
    Djup
    58.0 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Ljudnivå
    38 dB
    Energiförbrukning (kWh/år)
    142 W
    Antal hyllor
    3 st
    Temperatur (min)
    5.0 °C
    Antal flaskor
    34 st
    Funktioner
    Belysning, Digital display
    Temperatur (max)
    20.0 °C
    Strömförsörjning
    Energiklass
    G

    16 Produkter från samma kategori: