Vinkylar

    Smeg - vinkylskåp - dolce stil novo cvi638ln3

    PRODUKTKOD: CVI638LN3

    50 190,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vinkylar
    • Bredd: 59.5 cm
    • Djup: 56.6 cm
    • Höjd: 82 cm
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - vinkylskåp - dolce stil novo cvi638ln3

    Detta fristående vinkylskåp från Smeg, dolce stil novo cvi638ln3, är den perfekta lösningen för att säkra förvaringen av dina viner. Med sitt eleganta utseende och högkvalitativa material kommer det att bli en stilfull och funktionell tillskott i ditt hem.

    Fristående design

    Skåpet är utformat för att vara fristående, vilket innebär att det kan placeras var som helst i ditt kök eller hem. Du behöver inte oroa dig för att anpassa det till dina befintliga skåp eller inredning. Det är också enkelt att flytta det om du behöver omorganisera ditt utrymme.

    Omhängbara dörrar

    En unik egenskap hos detta vinkylskåp är att det har omhängbara dörrar. Det innebär att du kan välja att öppna dörren åt vänster eller åt höger, beroende på ditt behov och ditt utrymme. Detta ger dig en flexibilitet som är svår att hitta i andra vinkylskåp.

    Vinkylkapacitet

    Skåpet har en generös vinkylkapacitet som gör att du kan lagra och visa upp dina favoritviner på ett elegant sätt. Med flera justerbara hyllor kan du organisera dina flaskor på ett sätt som passar dig bäst. Du kan också kontrollera temperaturen i skåpet för att säkerställa att dina viner alltid håller sig i optimalt tillstånd.

    Högkvalitativt material

    Smeg är känt för sina högkvalitativa produkter, och detta vinkylskåp är inget undantag. Det är tillverkat av robusta material som är utformade för att hålla länge och motstå eventuella skador. Med Smeg kan du vara säker på att du får en pålitlig och hållbar produkt.

    Sammanfattningsvis är Smeg - vinkylskåp - dolce stil novo cvi638ln3 det perfekta valet för alla vinälskare. Med sin fristående design, omhängbara dörrar, generösa vinkylkapacitet och högkvalitativa material kommer det att tillfredsställa alla dina behov och förväntningar. Ge dina viner den bästa förvaringen med detta eleganta vinkylskåp från Smeg.

    Produkt
    Typ
    Vinkyl
    Mått
    Djup
    56.6 cm
    Höjd
    82 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Vikt
    48 kg
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Glasdörr
    Nej
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Strömförsörjning
    Energiklass
    G

    16 Produkter från samma kategori: