Vinkylar

    VESTFROST WFG 185 Svart

    PRODUKTKOD: WFG 185

    53 760,30 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vinkylar
    • Bredd: 59.5 cm
    • Djup: 59.5 cm
    • Höjd: 185 cm
    • Antal flaskor: 191 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    VESTFROST WFG 185 Svart - Den ultimata vinkylskåpet för dina viner

    VESTFROST WFG 185 Svart är det perfekta tillskottet till ditt hem eller din restaurang. Med sin eleganta design och avancerade funktioner kommer det att ge den optimala lagringsplatsen för dina värdefulla viner.

    Egenskaper och fördelar

    Vibrationsfritt: VESTFROST WFG 185 Svart är utrustad med en speciell vibrationsfri teknologi som skyddar dina viner från eventuell skada. Du kan vara säker på att dina viner lagras i optimala förhållanden utan störningar från vibrationer.

    Omhängbara dörrar: Tack vare den smarta designen kan du enkelt omhänga dörrarna på VESTFROST WFG 185 Svart. Detta ger dig möjlighet att anpassa kylskåpet efter dina behov och smak.

    Stor volym: Med en imponerande volym på 388 liter rymmer VESTFROST WFG 185 Svart upp till 191 flaskor. Du kommer aldrig att behöva oroa dig för att du inte har tillräckligt med plats för din vinsamling.

    Glasdörr: Den transparenta glasdörren på VESTFROST WFG 185 Svart visar elegant upp dina viner samtidigt som den skyddar dem från ljus och skadliga UV-strålar. Du kan enkelt se dina vinsamling och välja din favoritflaska att njuta av när som helst.

    Trähyllor: VESTFROST WFG 185 Svart är utrustad med robusta trähyllor som ger en säker och stabil plats för dina viner. De ser också till att dina flaskor förblir i rätt position och minskar risken för skador.

    Energiklass A: Med en energiklass A är VESTFROST WFG 185 Svart inte bara en tillförlitlig vinkylskåpet, utan också en energisnål apparat som hjälper dig att spara pengar på din elräkning.

    Slutsats

    VESTFROST WFG 185 Svart är det perfekta valet för alla vinälskare som vill ha en pålitlig och snygg vinkylskåpet. Med sina avancerade funktioner och generösa lagringsutrymme kommer det att säkerställa att dina viner förvaras på bästa sätt för att behålla kvaliteten och smaken. Lägg till det eleganta och stilrena utseendet, och du har en vinkylskåpet som både är praktiskt och attraktivt. Investera i VESTFROST WFG 185 Svart och njut av dina viner i perfekt temperatur och stil.

    Produkt
    Typ
    Vinkyl
    Mått
    Höjd
    185 cm
    Djup
    59.5 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Specifikationer
    Antal flaskor
    191 st
    Placering
    Fristående
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Funktioner
    Vibrationsfritt
    Volym
    388 liter
    Typ av hyllor/material
    Trähyllor
    Glasdörr
    Ja
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A

    16 Produkter från samma kategori: