Vinkylar

    ELECTROLUX EWUS018B7B Vinkylare 30 cm

    PRODUKTKOD: EWUS018B7B

    20 686,60 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vinkylar
    • Bredd: 29.5 cm
    • Djup: 57.3 cm
    • Höjd: 81.8 cm
    • Dörr(ar) omhängbara: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    ELECTROLUX EWUS018B7B Vinkylare 30 cm

    Den ELECTROLUX EWUS018B7B Vinkylare är den perfekta lösningen för att hålla dina viner svala och färska. Med sin eleganta design och kompakta storlek är den perfekt för alla typer av kök och hemmiljöer.

    Funktioner:

    Dörr(ar) omhängbara: Nej

    Med EWUS018B7B Vinkylaren behöver du inte oroa dig för att dörrarna ska vara omöjliga att öppna eller stänga i trånga kök. Dörrarna är inte omhängbara, vilket innebär att de är perfekt justerade för att passa optimalt.

    Typ: Vinkyl

    Denna enhet är en dedikerad vinkylare, vilket betyder att den är utformad speciellt för att hålla dina viner vid optimal temperatur. Den har perfekta förvaringsförhållanden för viner, med rätt luftfuktighet och temperaturkontroll.

    Glasdörr: Nej

    EWUS018B7B Vinkylaren har inte en glasdörr, vilket kan vara fördelaktigt för dem som föredrar en mer diskret och minimalistisk design. En solid dörr ger också extra skydd för dina flaskor genom att blockera ljuset och minimera temperaturvariationer.

    Vare sig du är en samlare av fina viner eller bara vill ha en plats att hålla dina favoritviner i optimalt tillstånd, kommer ELECTROLUX EWUS018B7B Vinkylare att vara en pålitlig partner i att bevara och njuta av din vin samling. Med sin stilrena design och praktiska funktioner är den ett perfekt tillskott till ditt kök eller hem.

    Produkt
    Typ
    Vinkyl
    Mått
    Vikt
    30 kg
    Djup
    57.3 cm
    Höjd
    81.8 cm
    Bredd
    29.5 cm
    Specifikationer
    Glasdörr
    Nej
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Strömförsörjning
    Energiklass
    G

    16 Produkter från samma kategori: