Vinkylar

    Smeg WINE COOLER CVI129B3

    PRODUKTKOD: CVI129B3

    40 319,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vinkylar
    • Bredd: 59.6 cm
    • Djup: 56.6 cm
    • Höjd: 57.2 cm
    • Antal flaskor: 29 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg WINE COOLER CVI129B3

    Håll dina viner perfekt kylda

    Smeg WINE COOLER CVI129B3 är den perfekta lösningen för att hålla dina viner vid optimal temperatur. Denna vinkylare är integrerad i ditt kök och har en kapacitet att rymma upp till 29 flaskor vin. Du kan vara säker på att dina viner alltid kommer att vara kylda till perfektion.

    Elegant och praktisk design

    Med sin eleganta design blir Smeg WINE COOLER CVI129B3 en snygg och funktionell del av ditt kök. Den har en icke-omsättningsbar dörr, vilket bidrar till enkel och praktisk användning.

    Stabil temperatur

    Smeg WINE COOLER CVI129B3 erbjuder perfekt temperaturstabilitet för dina viner. Den är utformad med avancerad kylteknik som håller en jämn temperatur i hela kylutrymmet. Detta är avgörande för att behålla dina viner vid rätt temperatur för att bevara smak och kvalitet.

    Flexibel lagring

    WINE COOLER CVI129B3 har justerbara hyllor som ger dig möjlighet att organisera dina viner på bästa sätt. Du kan enkelt anpassa hyllorna för olika flaskstorlekar och varianter av vin. Detta ger dig flexibilitet när du lagrar och väljer vilka viner du vill njuta av.

    Enkel kontroll

    Med det intuitiva kontrollpanelen på Smeg WINE COOLER CVI129B3 har du full kontroll över inställningarna för temperatur och belysning. Du kan enkelt justera temperaturen för att passa dina specifika viner och välja om du vill ha belysning inne i kylaren för att kunna se dina flaskor.

    Slutsats

    Smeg WINE COOLER CVI129B3 är den optimala vinkylaren för att hålla dina viner vid perfekt temperatur och kvalitet. Med sin eleganta design och praktiska funktioner är den en investering i ditt köks utseende och funktionalitet. Med möjligheten att lagra upp till 29 flaskor och justerbara hyllor ger den dig flexibilitet och kontroll över din vinsamling.

    Produkt
    Typ
    Vinkyl
    Mått
    Djup
    56.6 cm
    Höjd
    57.2 cm
    Bredd
    59.6 cm
    Vikt
    35 kg
    Specifikationer
    Antal flaskor
    29 st
    Placering
    Integrerad
    Glasdörr
    Nej
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Strömförsörjning
    Energiklass
    G

    16 Produkter från samma kategori: