Vinkylar

    Liebherr - inbyggd vinkylare vinidor ewtgw 1683

    PRODUKTKOD: EWTGW1683

    43 938,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vinkylar
    • Bredd: 57.0 cm
    • Djup: 55.0 cm
    • Höjd: 88.0 cm
    • Antal flaskor: 33 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - inbyggd vinkylare vinidor ewtgw 1683

    Placering: Inbyggd

    Med den inbyggda designen smälter Liebherr - inbyggd vinkylare vinidor ewtgw 1683 naturligt in i ditt kök. Den kan enkelt integreras i dina köksskåp för en enhetlig och elegant look.

    Mått: Bredd 57.0 cm, Djup 55.0 cm, Höjd 88.0 cm

    Liebherr - inbyggd vinkylare vinidor ewtgw 1683 har en optimal storlek för att passa in i de flesta kök. Med dimensionerna 57.0 cm i bredd, 55.0 cm i djup och 88.0 cm i höjd kan den enkelt placeras för att underlätta tillgången och användningen.

    Funktioner: Digital display

    Denna vinkylare är utrustad med en praktisk digital display som gör det enklare att övervaka och justera temperaturen. Med den digitala displayen kan du enkelt se vilken temperatur din vinkylare är inställd på och göra eventuella ändringar efter behov.

    Ljudnivå: 36 dB

    Liebherr - inbyggd vinkylare vinidor ewtgw 1683 har en låg ljudnivå på endast 36 dB. Det innebär att den inte kommer att störa dig i ditt vardagsliv, och du kan njuta av dina viner i lugn och ro.

    Typ: Vinkylare

    Med sin specifika design och funktioner är Liebherr - inbyggd vinkylare vinidor ewtgw 1683 det perfekta valet för att förvara och åldra dina viner på bästa sätt. Den är speciellt konstruerad för att ge en optimal temperatur och luftfuktighet för att skydda din vinsamling.

    Volym: 125.0 L

    Denna vinkylare har en generös volym på 125.0 L, vilket ger gott om utrymme för att förvara upp till 33 flaskor vin. Du kan enkelt organisera din samling och hålla koll på vilka viner du har tillgängliga.

    Vikt: 51.0 kg

    Trots sin robusta design och generösa kapacitet väger Liebherr - inbyggd vinkylare vinidor ewtgw 1683 endast 51.0 kg. Det gör det enklare att installera och flytta vid behov.

    Hyllmaterial: Trä

    Liebherr - inbyggd vinkylare vinidor ewtgw 1683 är utrustad med hyllor i trä. Detta ger en elegant och stilren look samtidigt som det ger vinstället en stabilitet och hållbarhet.

    Dörröppning: Höger, Omhängningsbar dörr

    Denna vinkylare har en dörröppning på höger sida, men är också omhängningsbar om du skulle föredra att ha den på vänster sida. Det ger dig ökad flexibilitet vid installationen i ditt kök.

    Nettovolym: 104.0 L

    Med en nettovolym på 104.0 L har denna vinkylare gott om utrymme för att förvara och åldra dina viner på bästa sätt. Du kan vara säker på att dina viner hålls i rätt temperatur och luftfuktighet för att behålla sin kvalitet.

    Märke: Liebherr

    Liebherr är ett företag med lång erfarenhet inom kyl- och frysindustrin. Med sin höga kvalitet och innovativa lösningar har Liebherr blivit en pålitlig och populär leverantör av vinkylare. Deras produkter är kända för att kombinera elegant design med hög prestanda.

    Modellnamn: Liebherr EWTgw 1683 Vit

    Liebherr EWTgw 1683 Vit är namnet på denna specifika modell av inbyggd vinkylare. Med sin stilrena vita färg kommer den definitivt att bli en elegant och snygg tillskott i ditt kök.

    Antal temperaturzoner: 2

    Denna vinkylare har två separata temperaturzoner, vilket gör det möjligt att förvara olika typer av viner vid optimal temperatur. Du kan ha dina vita och mousserande viner i en zon och dina röda viner i en annan.

    Temperaturstyrning: Digital

    Med den digitala temperaturstyrningen kan du enkelt justera och övervaka temperaturen i din vinkylare. Du kan enkelt ställa in den önskade temperaturen för varje zon och vara säker på att dina viner förvaras vid rätt temperatur.

    Energiförbrukning: 146 kWh/år

    Liebherr - inbyggd vinkylare vinidor ewtgw 1683 är energieffektiv och har en förbrukning på 146 kWh per år. Det gör att du kan njuta av dina viner samtidigt som du bidrar till en minskad energiförbrukning och lägre elkostnader.

    Produkt
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Vinkylar
    Modellnamn
    Liebherr EWTgw 1683 Vit
    Mått
    Höjd
    88.0 cm
    Vikt
    51.0 kg
    Djup
    55.0 cm
    Bredd
    57.0 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger, Omhängningsbar dörr
    Hyllmaterial
    Trä
    Specifikationer
    Volym
    125.0 L
    Energiförbrukning (kWh/år)
    146 W
    Temperaturstyrning
    Digital
    Funktioner
    Digital display
    Antal temperaturzoner
    2
    Placering
    Inbyggd
    Antal flaskor
    33 st
    Ljudnivå
    36 dB
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A
    Prestanda
    Nettovolym
    104.0 L

    16 Produkter från samma kategori: