Vinkylar

    Smeg - vinkylskåp - dolce stil novo cvi638rn3

    PRODUKTKOD: CVI638RN3

    50 190,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vinkylar
    • Bredd: 59.5 cm
    • Djup: 56.6 cm
    • Höjd: 82 cm
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - vinkylskåp - dolce stil novo cvi638rn3

    Detta vinkylskåp från Smeg är perfekt för dig som vill ha en elegant och funktionell lösning för att förvara och kyla dina viner. Med en fristående design kan detta vinkylskåp placeras var som helst i ditt kök eller i ditt vinkällare.

    Funktioner:

    Omhängbara dörrar: Med Smegs vinkylskåp är det möjligt att anpassa dörrarna för att passa din specifika inredning och layout. Du kan enkelt ändra dörrarnas riktning och placering efter behov.

    Vinkylvägg: Detta vinkylskåp har en noggrant utformad vinkylvägg som hjälper till att upprätthålla en optimal temperatur för dina viner. Detta garanterar att dina viner alltid är i bästa möjliga skick och redo att njutas av.

    Temperaturkontroll: Med det inbyggda temperaturkontrollsystemet kan du enkelt välja och justera den önskade temperaturen för dina viner. Detta gör det möjligt att skapa en perfekt kylmiljö för olika typer av viner, oavsett om det är rött, vitt eller mousserande vin.

    Stilren design: Smegs vinkylskåp i dolce stil novo-serien har en elegant och stilren design som passar perfekt in i moderna kök. Den rostfria stålfinishen ger en lyxig och sofistikerad känsla.

    Med Smeg - vinkylskåp - dolce stil novo cvi638rn3 kan du vara säker på att dina viner hålls i perfekt skick och är redo att serveras vid rätt temperatur. Detta vinkylskåp är inte bara funktionellt, det är också en vacker och stilfull tillskott i ditt kök.

    Produkt
    Typ
    Vinkyl
    Mått
    Bredd
    59.5 cm
    Vikt
    48 kg
    Djup
    56.6 cm
    Höjd
    82 cm
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Glasdörr
    Nej
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Strömförsörjning
    Energiklass
    G

    16 Produkter från samma kategori: