Vinkylar

    Liebherr UWTgb1682 Vinidor

    PRODUKTKOD: UWTGB 1682 VINIDOR

    38 893,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vinkylar
    • Bredd: 59.7 cm
    • Djup: 57.7 cm
    • Höjd: 81.8 cm
    • Antal hyllor: 3 st
    • Antal flaskor: 34 st
    • Temperatur (max): 38.0 °C
    • Temperatur (min): 10.0 °C

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr UWTgb1682 Vinidor - En inbyggd vinkyl med stil

    Med Liebherr UWTgb1682 Vinidor får du en elegant och platsbesparande inbyggd vinkyl i rostfritt stål. Den är perfekt för dig som vill ha dina favoritviner nära till hands i ett stilfullt och modernt kök. Denna vinkyl har en rad imponerande funktioner som kommer att hålla dina viner i optimalt skick.

    Hållbar konstruktion i rostfritt stål

    Liebherr UWTgb1682 Vinidor är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket ger den en modern och professionell utstrålning. Den är utformad för att vara inbyggd, vilket gör att den smälter sömlöst in i ditt köksinredning. Den eleganta och stilrena designen kommer att förhöja utseendet på vilket kök som helst.

    Enkel kontroll och övervakning

    Med den digitala displayen på Liebherr UWTgb1682 Vinidor kan du enkelt ställa in och övervaka temperaturen. Du kan justera temperaturen för varje temperaturzon individuellt för att möta dina specifika behov. Detta ger dig full kontroll över förvaringen av dina viner och säkerställer att de hålls vid optimala temperaturer för att behålla sin smak och kvalitet.

    Säker förvaring

    Liebherr UWTgb1682 Vinidor har en låsfunktion, vilket ger extra säkerhet för dina värdefulla vinsamlingar. Du kan vara trygg i vetskapen om att dina viner är säkra och skyddade från obehörig åtkomst. Dessutom är denna vinkyl utrustad med UV-skydd, vilket hjälper till att skydda dina viner från skadliga UV-strålar som kan påverka smaken och färgen på vinet negativt.

    Optimal förvaring

    Liebherr UWTgb1682 Vinidor är utformad för att erbjuda en vibrationsfri förvaring av dina viner. Vibrationer kan påverka vinets kvalitet negativt genom att störa sedimentet och påskynda fasningen av komponenter. Med denna vinkyl kan du vara säker på att dina viner förvaras i en stabil och fredlig miljö som hjälper till att bevara deras smak och karaktär över tiden.

    Stort kapacitet och flexibel förvaring

    Denna vinkyl har en volym på 123.0 L och rymmer upp till 34 flaskor vin. Den har tre hyllor som erbjuder flexibel förvaring och gör det möjligt att organisera dina vinsamlingar på ett snyggt och praktiskt sätt. Du kan enkelt justera hyllorna för att passa olika flaskstorlekar och anpassa förvaringsutrymmet efter dina behov.

    Praktiska mått och låg ljudnivå

    Liebherr UWTgb1682 Vinidor har en bredd på 59.7 cm, djup på 57.7 cm och höjd på 81.8 cm. Dess kompakta storlek gör den perfekt för inbyggnad i ditt kök utan att ta upp för mycket utrymme. Dessutom har den en låg ljudnivå på endast 35 dB, vilket gör den tyst och behaglig att ha i ditt köksmiljö.

    Energisnål och effektiv

    Liebherr UWTgb1682 Vinidor är en energisnål vinkyl med en årlig energiförbrukning på endast 146 kWh. Den har energiklass G, vilket gör den till ett miljövänligt val. Du kan njuta av dina viner med vetskap om att du bidrar till att minska din miljöpåverkan.

    Läge för höger eller omhängningsbar dörr

    Liebherr UWTgb1682 Vinidor kommer med en högerdörr som standard, men kan enkelt omhängnas för att passa din köksinredning. Du kan vara säker på att den kommer att passa perfekt oavsett vilket håll du väljer att öppna dörren.

    Med Liebherr UWTgb1682 Vinidor får du en utmärkt vinkyl med stil, funktionalitet och pålitlighet. Den är perfekt för dig som vill ha en inbyggd vinkyl i rostfritt stål som håller dina viner säkra och i bästa möjliga kvalitet. Missa inte denna fantastiska produkt för att förbättra din vinupplevelse i ditt kök.

    Produkt
    Typ
    Vinkylar
    Modellnamn
    Liebherr UWTgb 1682 Rostfritt stål
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Vikt
    48.0 kg
    Bredd
    59.7 cm
    Djup
    57.7 cm
    Höjd
    81.8 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Dörröppning
    Höger, Omhängningsbar dörr
    Dörrmaterial
    Metall & Glas
    Specifikationer
    Antal flaskor
    34 st
    Funktioner
    Belysning, Digital display, Lås, UV-skydd, Vibrationsfri
    Temperaturstyrning
    Digital
    Energiförbrukning (kWh/år)
    146 W
    Placering
    Inbyggd
    Antal temperaturzoner
    2
    Kylteknik
    Aktiv
    Ljudnivå
    35 dB
    Temperatur (min)
    10.0 °C
    Antal hyllor
    3 st
    Volym
    123.0 L
    Temperatur (max)
    38.0 °C
    Strömförsörjning
    Energiklass
    G
    Prestanda
    Nettovolym
    94.0 L

    16 Produkter från samma kategori: