Vinkylar

    VESTFROST WFG18 Vinkylare med en zon

    PRODUKTKOD: WFG18

    19 663,60 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vinkylar
    • Bredd: 29,5 cm
    • Djup: 56,1 cm
    • Höjd: 82 cm
    • Antal flaskor: 19 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    VESTFROST WFG18 Vinkylare med en zon

    VESTFROST WFG18 är en praktisk och stilren vinkylare som är perfekt för dig som älskar att samla på och njuta av goda viner. Denna vinkylare har en kapacitet på upp till 19 flaskor och är utformad med en zon för att ge dig bästa möjliga förvarings- och kylförhållanden för dina viner.

    Kompakt design

    Med en bredd på endast 29,5 cm, djup på 56,1 cm och höjd på 82 cm är VESTFROST WFG18 vinkylare perfekt för små utrymmen och kök. Den kompakta designen gör det enkelt att placera den var som helst utan att ta upp för mycket utrymme.

    Vibrationsfri kylning

    VESTFROST WFG18 vinkylare är utrustad med vibrationsfri kylning, vilket ger optimal förvaring för dina viner. Detta är viktigt eftersom vibrationer kan störa vinets naturliga processer och påverka dess smak och kvalitet negativt. Med denna vinkylare kan du vara säker på att dina viner håller sig i bästa skick.

    Justerbara hyllor

    Den här vinkylaren har trähyllor som är både eleganta och funktionella. Hyllorna kan justeras för att skapa en anpassad förvaringslösning för olika flaskstorlekar och former. Detta gör det enkelt att organisera och ordna dina viner på ett snyggt sätt.

    Energisnål

    VESTFROST WFG18 vinkylare har energiklass A, vilket innebär att den är mycket energisnål. Detta gör den inte bara bra för miljön, utan hjälper även till att spara pengar på elräkningen. Du kan njuta av dina viner med gott samvete, utan att behöva oroa dig för onödig energiförbrukning.

    Sammanfattningsvis är VESTFROST WFG18 vinkylare en utmärkt produkt för dig som vill ha en kompakt, effektiv och energisnål lösning för att förvara och kyla dina viner. Den erbjuder vibrationsfri kylning, justerbara hyllor och en stilren design som passar in i alla kök och hemmiljöer.

    Produkt
    Typ
    Vinkyl
    Mått
    Höjd
    82 cm
    Bredd
    29,5 cm
    Djup
    56,1 cm
    Specifikationer
    Glasdörr
    Nej
    Funktioner
    Vibrationsfritt
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Antal flaskor
    19 st
    Typ av hyllor/material
    Trähyllor
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A

    16 Produkter från samma kategori: