Mikrovågsugnar

    Smeg - selezione - inbyggd mikrovågsugn fmi420s2

    PRODUKTKOD: FMI420S2

    7 107,00 kr
    Inkl. moms
    Mikrovågsugn 39 cm, TFT-display, touch control, 3 automatiska program, 5 funktioner (2 med mikrovågsugn, grill), kavitet i rostfritt stål, roterande tallrik (24,5 cm), nettovolym: 20 l

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg - selezione - inbyggd mikrovågsugn fmi420s2

    Färg

    Den inbyggda mikrovågsugnen Smeg - selezione - fmi420s2 finns i två färgalternativ: blå och rostfritt stål. Dessa färger ger en modern och stilren look till ditt kök.

    Lucköppning

    Med en sidleds lucköppning är det enkelt att använda mikrovågsugnen. Du kan enkelt öppna luckan åt sidan och placera mat eller ta ut den utan att behöva böja dig över ugnen.

    Placering

    Denna mikrovågsugn är designad för att vara inbyggd i ditt kök. Detta ger en sömlös och elegant utseende i köket och sparar värdefullt bänkutrymme.

    Storlek

    Med en bredd på 59,5 cm, djup på 32,0 cm och höjd på 39,0 cm är denna mikrovågsugn kompakt och passar perfekt i de flesta köksmiljöer.

    Roterande tallrik

    Smeg - selezione - fmi420s2 kommer inte med en roterande tallrik. Detta gör det enkelt att placera och ta ut mat och förhindrar risken för att tallriken fastnar eller snurrar av under användning.

    Volym

    Med en volym på 20,0 liter ger denna mikrovågsugn tillräckligt med utrymme för att tillaga och värma upp en mängd olika maträtter.

    Egenskaper

    Smeg - selezione - fmi420s2 har flera användbara funktioner, inklusive automatisk tillagning, display, grill, klocka, kombiugn, kvartsgrill och upptiningsfunktion. Dessa funktioner ger dig flexibilitet och bekvämlighet när du lagar mat och värmer upp maträtter.

    Effekt

    Med en maximal effekt på 800 W och en grilleffekt på 1000 W kan denna mikrovågsugn snabbt och effektivt värma upp och tillaga maträtter med precision.

    Smeg - selezione - inbyggd mikrovågsugn fmi420s2 kombinerar stil, bekvämlighet och kraft för att ge dig en utmärkt matlagningsupplevelse i ditt kök. Oavsett om du vill tillaga en komplett måltid eller bara värma upp leftovers, kommer denna mikrovågsugn att vara en pålitlig och funktionell partner i ditt kök.

    Produkt
    Märke
    Smeg
    Modellnamn
    Smeg FMI420S2 Silver Rostfritt stål, Blå
    Mått
    Höjd
    39.0 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Djup
    32.0 cm
    Design
    Färg
    Blå, Rostfritt stål
    Specifikationer
    Lucköppning
    Sidleds
    Grilleffekt
    1000 W
    Volym
    20.0 L
    Effekt (max)
    800 W
    Roterande tallrik
    Nej
    Egenskaper
    Automatisk tillagning, Display, Grill, Klocka, Kombiugn, Kvartsgrill, Upptiningsfunktion
    Placering
    Inbyggd

    16 Produkter från samma kategori: