Integrerade ugn

    Electrolux KOBBS39X 800-serien SteamBoost-ugn

    PRODUKTKOD: KOBBS39X

    18 932,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.4 cm
    • Djup: 56.7 cm
    • Bredd: 59.5 cm
    • Färg: Rostfritt Stål/krom

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Electrolux KOBBS39X 800-serien SteamBoost-ugn

    Den eleganta Electrolux KOBBS39X 800-serien SteamBoost-ugnen är den perfekta partnern för att skapa smakfull och hälsosam matlagning. Med sin slående rostfria stål- och kromdesign kommer denna ugn att bli ett snyggt och funktionellt tillskott till ditt kök.

    Funktioner:Dampkokning för hälsosam matlagning

    En av de framstående funktionerna i Electrolux KOBBS39X är dess ångkokningsfunktion. Med denna funktion kan du bevara näringsämnen och smaker i dina rätter samtidigt som du minskar användningen av olja och fett. Ångkokning är inte bara bra för hälsosam matlagning, det ger också maten en läcker och saftig konsistens.

    Varmuftsugn för jämn tillagning

    Även om Electrolux KOBBS39X inte har en dedikerad varmluftsugn, kompenserar den med sin jämna tillagningsförmåga. Ugnen använder en kombination av konventionell värme och ångkokning för att säkerställa att dina rätter tillagas perfekt och jämnt varje gång. Ingen risk för brända eller underkokta maträtter!

    Stilren design för varje kök

    Med sin rostfria stål- och kromdesign ger Electrolux KOBBS39X en modern och elegant touch till ditt kök. Den snyggt utformade ugnen kommer att passa perfekt in i alla inredningsstilar och bli en fröjd för ögat.

    Slutsats:

    Electrolux KOBBS39X 800-serien SteamBoost-ugn är ett utmärkt val för de som letar efter en ugn med ångkokningsfunktion. Med sin eleganta design och bekväma funktioner erbjuder denna ugn både stil och funktionalitet. Ge din matlagning en hälsosam och delikat touch med denna fantastiska ugn.

    Mått
    Vikt
    36 kg
    Höjd
    59.4 cm
    Djup
    56.7 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Funktioner
    Ångkokning
    Varmluft
    Nej
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A++

    16 Produkter från samma kategori: