Integrerade ugn

    Electrolux KOBCS31X 800-serien SteamBoost-ugn

    PRODUKTKOD: KOBCS31X

    14 654,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.4 cm
    • Djup: 56.7 cm
    • Bredd: 59.5 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Ugnsvolym: 70 liter

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Electrolux KOBCS31X 800-serien SteamBoost-ugn

    Denna Electrolux KOBCS31X 800-serien SteamBoost-ugn är en prisbelönt ugn med innovativa funktioner som förbättrar matlagningen och gör det enklare än någonsin tidigare. Med en bredd på 595 mm, en djup på 567 mm och en höjd på 594 mm är denna ugn perfekt för att passa in i ditt kök.

    Funktioner

    Den här SteamBoost-ugnen har flera imponerande funktioner som kommer att förvandla ditt matlagningserfarenhet. Med ångkokningsteknik kan du enkelt tillaga hälsosammare måltider samtidigt som du bibehåller smaker och näringsämnen. Du kan också använda en timer för att ställa in den perfekta tillagningstiden och undvika att maten blir överbakad eller bränd.

    Ugnen har även en tydlig display som gör det enkelt att övervaka och ändra inställningarna under matlagningen. Med varmluftsfunktionen kan du laga mat jämnt och effektivt, vilket ger perfekt resultat varje gång.

    Design och specifikationer

    Electrolux KOBCS31X 800-serien SteamBoost-ugnen har en imponerande ugnskapacitet på 70 liter, vilket ger tillräckligt med utrymme för att laga mat till hela familjen. Ugnen är elektrisk och har en standardbredd på 60 cm, vilket gör den enkel att installera i de flesta kök.

    Dessutom har denna ugn en praktisk funktion för pyrolysrengöring, som gör det enkelt att hålla ugnen ren och fräsch. Med en energieffektivitetsindex (EEI) på 81 är denna ugn också kostnadseffektiv och miljövänlig.

    Med Electrolux KOBCS31X 800-serien SteamBoost-ugn får du en kraftfull och innovativ ugn som gör matlagningen till en njutbar och enkel upplevelse. Laga mat som proffsen och njut av fantastiska resultat varje gång!

    Mått
    Höjd
    59.4 cm
    Vikt
    39 kg
    Djup
    56.7 cm
    Breddstandard
    60 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Specifikationer
    Antal ugnar
    1
    Funktioner
    Ångkokning, Timer, Display
    Rengöringsteknik
    Pyrolys
    Ugnsvolym
    70 liter
    Varmluft
    Ja
    Ugnstyp
    Elektrisk
    Energieffektivitetsindex (EEI)
    81
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A++

    16 Produkter från samma kategori: