Integrerade ugn

    Smeg SF800B Vit (guldknoppar)

    PRODUKTKOD: SF800B

    14 325,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.2 cm
    • Djup: 54.8 cm
    • Bredd: 59.7 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Ugnsvolym: 70 liter

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg SF800B Vit (guldknoppar)

    Smeg SF800B är en stilren och modern ugn som kommer att bli en perfekt komplement till ditt kök. Den eleganta vita designen med guldknoppar ger den en unik och lyxig touch.

    Funktioner

    Med en bredd på 597 mm, djup på 548 mm och en höjd på 592 mm, har Smeg SF800B en optimal storlek som passar perfekt in i ditt kök.

    Ugnsvolymen på 70 liter ger tillräckligt med utrymme för att laga mat till hela familjen. Du kommer aldrig att behöva begränsa dina matlagningsexperiment på grund av för lite utrymme.

    En praktisk timer-funktion gör att du kan hålla koll på maten utan att behöva öppna ugnen. Du kan enkelt sätta en timer och bli notifierad när maten är färdiglagad.

    Smeg SF800B har en effektiv varmluftsfunktion som garanterar att värmen fördelas jämnt i ugnen. Detta ger en jämnare och snabbare matlagningsprocess och säkerställer att dina rätter blir perfekt tillagade varje gång.

    Med endast en ugn ger Smeg SF800B dig tillräckligt med utrymme för att laga allt du behöver. Du behöver inte längre oroa dig för att ha flera ugnar eller begränsningar i dina matlagningsmöjligheter.

    Denna ugn är elektrisk och har en smidig och enkel användning. Du kan enkelt justera temperaturen och välja den önskade inställningen för att uppnå bästa resultat.

    Smeg SF800B Vit (guldknoppar) är det perfekta valet för dig som vill ha en stilren och effektiv ugn med moderna funktioner. Med sin eleganta design och användarvänliga funktioner är den en idealisk lösning för ditt kök.

    Mått
    Höjd
    59.2 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Djup
    54.8 cm
    Specifikationer
    Varmluft
    Ja
    Funktioner
    Timer
    Ugnsvolym
    70 liter
    Antal ugnar
    1
    Ugnstyp
    Elektrisk
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A

    16 Produkter från samma kategori: