Integrerade ugn

    Smeg - sfp6604pnre ugn

    PRODUKTKOD: SFP6604PNRE

    43 938,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Antal ugnar: 1
    • Ugnsvolym: 70 liter
    • Varmluft: Ja
    • Anslutningseffekt: 3000 W

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - sfp6604pnre ugn

    Smeg - sfp6604pnre ugn är en mycket praktisk och användarvänlig ugn som erbjuder en rad olika funktioner. Med en imponerande ugnsvolym på 70 liter har du gott om utrymme för att tillaga dina favoriträtter.

    Varmluft

    En av de viktigaste funktionerna i denna ugn är varmluftsugn. Med varmluftsfunktionen kan du tillaga maten jämnt i hela ugnen. Detta resulterar i snabbare och jämnare matlagning.

    Anslutningseffekt

    Smeg - sfp6604pnre ugn har en anslutningseffekt på 3000 W, vilket möjliggör snabb uppvärmning och energieffektiv användning av ugnen.

    Antal ugnar

    Denna ugn har en ugn, vilket är tillräckligt för de flesta matlagningsbehov.

    Ugnstyp

    Smeg - sfp6604pnre ugn använder elektricitet som sin primära kraftkälla för att värma upp ugnen till önskad temperatur. Detta ger dig konsekvent och pålitlig matlagning varje gång.

    Breddstandard

    Med en standardbredd på 60 cm passar Smeg - sfp6604pnre ugn perfekt in i de flesta köksdesigner och ger en elegant och tidlös touch till ditt kök.

    Spänning

    Denna ugn är utformad för att fungera med en spänning på 230V, vilket gör det enkelt att ansluta ugnen till ditt befintliga elektriska system.

    Temperatur

    Smeg - sfp6604pnre ugn kan värmas upp till en maximal temperatur på 280 grader. Detta ger dig möjlighet att tillaga en mängd olika rätter med perfekt resultat.

    Rengöringsteknik

    Med pyrolysrengöringstekniken blir rengöringen av ugnen enkelt och bekvämt. Pyrolytisk rengöring innebär att ugnen värms upp till en mycket hög temperatur vilket förvandlar matrester och fett till aska som enkelt kan torkas av.

    Smeg - sfp6604pnre ugn är den perfekta kombinationen av effektivitet, användarvänlighet och stil. Med sin imponerande kapacitet och ett brett utbud av funktioner kommer denna ugn att hjälpa dig att laga fantastiska måltider varje gång.

    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Specifikationer
    Rengöringsteknik
    Pyrolys
    Temperatur (max)
    280 grader
    Antal ugnar
    1
    Ugnsvolym
    70 liter
    Ugnstyp
    Elektrisk
    Varmluft
    Ja
    Strömförsörjning
    Spänning
    230
    Anslutningseffekt
    3000 W

    16 Produkter från samma kategori: