Integrerade ugn

    Gorenje BOSX6737E09BG inbyggnadsugn

    PRODUKTKOD: BOSX6737E09BG

    8 074,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.5 cm
    • Djup: 56.4 cm
    • Bredd: 59.5 cm
    • Varmluft: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Gorenje BOSX6737E09BG inbyggnadsugn

    Varmluft: Nej

    Den Gorenje BOSX6737E09BG inbyggnadsugnen är en högkvalitativ och pålitlig ugn som är perfekt för att tillaga en mängd olika rätter. Med en mängd innovativa funktioner är denna ugn ett idealiskt val för alla som vill uppnå professionella resultat i köket.

    Effektiv baktillagning

    Trots att den inte har varmlufts funktionen, är denna ugn utrustad med en rad andra effektiva baktillagningsfunktioner. Den traditionella över- och undervärmen ger jämn och konstant värme över och under maten, vilket ger en perfekt gyllene yta. Dessutom har ugnen grillfunktion, vilket gör det möjligt att skapa läckra och krispiga gratänger och smältost på bara några minuter.

    Enkel att använda

    Gorenje BOSX6737E09BG har utformats med användarvänlighet i åtanke. Den har en intuitiv kontrollpanel som gör det enkelt att välja önskade inställningar och funktioner. Ugnen har också en digital display som visar tydlig information om temperatur och tid, vilket hjälper till att hålla koll på matlagningen.

    Säkerhetsfunktioner

    För att garantera säkerheten har denna inbyggnadsugn flera viktiga funktioner. Den har en barnlås, vilket förhindrar oavsiktlig användning av ugnen av små barn. Dessutom har ugnen en automatisk avstängningsfunktion som stänger av ugnen efter en viss tid, vilket minskar risken för överhettning och olyckor.

    Sammanfattningsvis är Gorenje BOSX6737E09BG inbyggnadsugn en pålitlig och effektiv ugn som ger professionella resultat i köket. Med sin traditionella över- och undervärme och grillfunktion kan du tillaga en mängd olika rätter. Dess användarvänliga design och säkerhetsfunktioner gör den till ett utmärkt val för alla köksentusiaster.

    Mått
    Höjd
    59.5 cm
    Vikt
    30.1 kg
    Bredd
    59.5 cm
    Djup
    56.4 cm
    Specifikationer
    Varmluft
    Nej
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A

    16 Produkter från samma kategori: