Integrerade ugn

    Electrolux KVLAE00WT Kompakt ugn med mikrovågsfunktion

    PRODUKTKOD: KVLAE00WT

    17 286,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 45.5 cm
    • Djup: 54.6 cm
    • Bredd: 59.5 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Ugnsvolym: 43 liter

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Electrolux KVLAE00WT Kompakt ugn med mikrovågsfunktion

    Översikt

    Electrolux KVLAE00WT är en kompakt ugn med mikrovågsfunktion som erbjuder dig en kombination av olika funktioner för att göra matlagningen enklare och mer mångsidig. Med detta praktiska köksredskap kan du laga mat på många olika sätt och njuta av delikatesser utan att behöva investera i separata enheter. Med en elegant och kompakt design passar denna ugn perfekt i alla kök.

    Funktioner

    Varmluft

    En av de viktigaste funktionerna i Electrolux KVLAE00WT är varmluftsfunktionen, som sprider luften jämnt i ugnen för att ge en jämn och konsistent tillagning. Detta säkerställer att maten blir perfekt genomstekt och saftig på insidan samtidigt som den får en härlig gyllenbrun yta.

    Barnlås

    För extra säkerhet är KVLAE00WT utrustad med en barnlås. Denna funktion förhindrar att barn oavsiktligt kan starta ugnen eller ändra på inställningarna. Du kan vara trygg i vetskapen om att alla i familjen är skyddade från eventuella faror.

    Timer

    En inbyggd timer gör det enkelt att övervaka matlagningstiden. Du kan ställa in ugnen att stängas av automatiskt när tiden är slut, vilket ger dig möjlighet att göra andra sysslor samtidigt. Aldrig mer överkokt mat eller brända bakverk!

    Mikrovågsugn

    Med den inbyggda mikrovågsfunktionen kan du snabbt och effektivt värma upp eller tina mat. Detta är en perfekt funktion när du är i tidspress eller behöver en snabb uppvärmning av dina favoriträtter.

    Display

    En lättläst display gör det enkelt att läsa och navigera bland de olika inställningarna på ugnen. Du kan snabbt och enkelt välja den funktion du vill använda och övervaka matlagningen i realtid.

    Grillfunktion

    KVLAE00WT har också en grillfunktion, som ger dig möjlighet att skapa perfekt grillade rätter. Med grillfunktionen kan du ge dina rätter en härlig krispig yta och en fantastiskt smak.

    Specifikationer

    - Bredd: 595 mm - Djup: 546 mm - Höjd: 455 mm - Ugnsvolym: 43 liter - Anslutningseffekt: 3000 W - Smarta funktioner: Kompatibel med kontrollapp - Antal ugnar: 1 - Ugnstyp: Elektrisk - Breddstandard: 60 cm - Spänning: 230 V - Vikt: 41 kg - Temperatur (max): 230 graderMed Electrolux KVLAE00WT Kompakt ugn med mikrovågsfunktion får du en flexibel och mångsidig ugn som gör matlagningen enklare och ger dig fantastiska resultat varje gång. Med sin snygga design och användarvänliga funktioner är denna ugn perfekt för alla kök. Upptäck en ny nivå av matlagning med Electrolux KVLAE00WT!
    Mått
    Djup
    54.6 cm
    Breddstandard
    60 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Höjd
    45.5 cm
    Vikt
    41 kg
    Specifikationer
    Funktioner
    Barnlås, Timer, Mikrovågsugn, Display, Grillfunktion
    Ugnsvolym
    43 liter
    Ugnstyp
    Elektrisk
    Varmluft
    Ja
    Smarta funktioner
    Kompatibel med kontrollapp
    Antal ugnar
    1
    Temperatur (max)
    230 grader
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    3000 W
    Spänning
    230

    16 Produkter från samma kategori: