Integrerade ugn

    Smeg - kompakt apparat - elektrisk ugn med mikrovågsugn - sf4400mcx1

    PRODUKTKOD: SF4400MCX1

    17 616,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Placering: Inbyggd
    • Egenskaper: Display

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Elegant design och praktisk användning med Smeg SF4400MCX1 Cucina

    Smeg SF4400MCX1 Cucina är en komplett och kompakt inbyggd elektrisk ugn med mikrovågsugn. Denna produkt är perfekt för kök som behöver en allsidig och platsbesparande apparat. Med Smegs signaturdesign kommer denna kombinationsugn att vara en snygg och modern tillskott till ditt kök.

    Multi-funktionsdisplay för enkel användning

    Smeg SF4400MCX1 Cucina har en användarvänlig display som gör det lätt att navigera bland de olika inställningarna. Med hjälp av denna display kan du välja mellan olika program och funktioner för att uppnå perfekt tillagning varje gång.

    Elegant design med praktiska funktioner

    Med Smeg SF4400MCX1 Cucina kan du njuta av fördelarna med både en ugn och en mikrovågsugn i en enda apparat. Det innebär att du kan baka, grilla, värma och tillaga dina favoriträtter på ett bekvämt sätt. Den inbyggda designen gör att denna kombinationsugn smälter in i ditt köksinredning.

    Flera användbara funktioner

    Smeg SF4400MCX1 Cucina har flera användbara funktioner som gör matlagningen enklare och mer effektiv. Dessa funktioner inkluderar en timerfunktion, en autostop-funktion och en barnlås-funktion för att undvika oavsiktlig användning. Det finns även olika förinstallerade program för att underlätta matlagningen av olika rätter.

    Slutsats

    Smeg SF4400MCX1 Cucina är en kombinationsugn som kombinerar stil, funktionalitet och bekvämlighet. Med sin eleganta design och praktiska funktioner är denna apparat en utmärkt investering för ditt kök. Oavsett om du vill baka, grilla eller värma mat, kommer Smeg SF4400MCX1 Cucina att uppfylla dina behov och överträffa dina förväntningar.

    Produkt
    Märke
    Smeg
    Modellnamn
    Smeg SF4400MCX1 Cucina
    Specifikationer
    Placering
    Inbyggd
    Egenskaper
    Display

    16 Produkter från samma kategori: