Integrerade ugn

    Smeg - sf4102mcs kompakt apparat

    PRODUKTKOD: SF4102MCS

    22 225,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 45.0 cm
    • Djup: 54.8 cm
    • Bredd: 59.7 cm
    • Volym: 40.0 L

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - sf4102mcs kompakt apparat

    Färgval i en stilren design

    Välj mellan olika färgalternativ för att matcha din köksinredning perfekt. Smeg - sf4102mcs kompakt apparat finns i färgerna Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå och Beige. Oavsett om du föredrar en modern look eller en mer klassisk stil, finns det en färg som passar dig.

    Inbyggd och bekväm placering

    Smeg - sf4102mcs kompakt apparat är speciellt designad för att vara inbyggd i ditt kök. Detta gör att den smälter snyggt in i köksinredningen utan att ta upp onödig plats. Du kan enkelt placera den var du vill i ditt kök, och den blir en praktisk och bekväm del av din matlagning.

    Storlek som passar dina behov

    Med sina mått av 59.7 cm i bredd, 54.8 cm i djup och 45.0 cm i höjd är Smeg - sf4102mcs kompakt apparat en rymlig enhet som kan hantera dina matlagning behov. Den har en volym på 40.0 L, vilket ger tillräckligt med utrymme för att laga större mängder mat samtidigt.

    Kraftfulla funktioner för enkel användning

    Smeg - sf4102mcs kompakt apparat kommer med en rad kraftfulla funktioner som gör matlagningen ännu enklare. Den har en display för att enkelt kunna läsa av dina inställningar, en grillfunktion för att ge din mat den perfekta ytan, en klocka för exakt tidtagning, och en kombiugn för att kunna tillaga olika rätter samtidigt. Dessutom har den även en praktisk upptiningsfunktion för att snabbt och säkert tina upp frysta livsmedel.

    Effekt och prestanda

    Smeg - sf4102mcs kompakt apparat har en högsta effekt på 1000 W och en grilleffekt på 2000 W. Detta gör att den kan göra jobbet snabbt och effektivt för bästa resultat.

    Med Smeg - sf4102mcs kompakt apparat får du en stilren och kraftfull enhet som är perfekt för att möta dina matlagning behov. Med sin design, funktioner och prestanda kommer den att ta din matlagning till nästa nivå.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg SF4102MCS Silver
    Märke
    Smeg
    Mått
    Djup
    54.8 cm
    Höjd
    45.0 cm
    Vikt
    40.6 kg
    Bredd
    59.7 cm
    Design
    Färg
    Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    Specifikationer
    Placering
    Inbyggd
    Grilleffekt
    2000 W
    Effekt (max)
    1000 W
    Volym
    40.0 L
    Storlek
    Stor
    Egenskaper
    Display, Grill, Klocka, Kombiugn, Upptiningsfunktion

    16 Produkter från samma kategori: