Integrerade ugn

    Smeg - classica - ugn med ångfunktion so6300s2x

    PRODUKTKOD: SO6300S2X

    20 577,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Ugnsvolym: 68 liter
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Funktioner: Ångkokning
    • Varmluft: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - classica - ugn med ångfunktion so6300s2x

    Färg: Rostfritt Stål/krom

    Smeg - classica - ugn med ångfunktion so6300s2x är en elegant och stilren ugn som ger dig möjlighet att tillaga mat på ett effektivt och praktiskt sätt. Den är perfekt för dig som vill ha en kombination av både traditionell ugn och ångkokningsfunktion.

    Ugnsvolym: 68 liter

    Med en imponerande ugnsvolym på 68 liter ger Smeg - classica - ugn med ångfunktion so6300s2x dig gott om utrymme för att tillaga stora måltider eller flera rätter samtidigt. Du behöver inte oroa dig för att det ska bli trångt i ugnen.

    Ångkokning

    En av de framstående funktionerna hos Smeg - classica - ugn med ångfunktion so6300s2x är dess förmåga att ångkoka mat. Ångkokning är en hälsosam och skonsam tillagningsmetod som bevarar matens näringsämnen och smak på bästa sätt. Du kan använda ånga för att tillaga grönsaker, fisk, kyckling och mycket mer.

    Varmluft

    Smeg - classica - ugn med ångfunktion so6300s2x har inte varmluftsfunktion. Detta innebär att du inte kan använda varmluft för att tillaga maten. Du kan istället använda traditionell över- och undervärme för dina matlagningsbehov.

    Rengöringsteknik: Pyrolys

    Med hjälp av pyrolysrengöringstekniken kan du enkelt och effektivt rengöra ugnen utan att behöva anstränga dig. Ugnen värms upp till mycket höga temperaturer, vilket förvandlar matrester och fett till aska. Denna aska kan enkelt torkas bort efter rengöringen.

    Smeg - classica - ugn med ångfunktion so6300s2x är det perfekta valet för dig som vill ha en ugn som kombinerar stil, funktion och praktiska egenskaper. Med dess ångkokning och pyrolysrengöringsteknik blir matlagningen och rengöringen enklare än någonsin. Lägg till denna ugn i ditt kök och njut av professionell matlagning hemma!

    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Rengöringsteknik
    Pyrolys
    Ugnsvolym
    68 liter
    Funktioner
    Ångkokning
    Varmluft
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: